Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Margriet Eshuijs en Maarten
Peters: dubbelconcert VUUR

Op zaterdag 21 mei spelen Margriet Eshuijs en Maarten Peters het dubbelconcert VUUR in Theater Hof 88 in Almelo. VUUR sluit in Almelo de tournee af, want het weekend daarop worden er een week lang optredens verzorgd voor Alpe d'HuZes, waar Maarten en Margriet muzikaal ambassadeur van zijn. Dit jaar zetten zij zich voor de achtste keer in voor deze grote actie.

Grote liedjes, klein gespeeld. Twee heel bijzondere stemmen, twee uiterst muzikale soulmates. VUUR is een dubbelconcert van Margriet Eshuijs en Maarten Peters die de mooiste singer songwriter liedjes samen zingen. Gepassioneerde liedjes van zichzelf zoals God is asleep, House for sale, Black pearl en White horses in the snow worden verbonden aan mooie inspirerende liedjes van Crosby, Stills and Nash, the Beatles en FleetwoodMac. Zij geven ze hun glans terug en spelen met vuur door ze op een totaal eigen wijze te vertolken.

Margriet en Maarten groeiden op met deze inspirerende muziek en Maarten schrijft tot op de dag van vandaag singer songwriter liedjes die ergens over 'moeten' gaan. Zijn liedjes worden juist daarom ook gezongen door grote artiesten als Liesbeth List, Rob de Nijs en Margriet Eshuijs. Daarnaast zijn Margriet en Maarten meesters in het vertellen van korte en verrassende verbindende verhaaltjes.

De aanvang van het dubbelconcert VUUR is om 20:15 uur. De entree bedraagt € 19,50 (inclusief pauzedrankje). Voor kaartverkoop: 0546-850264 of www.hof88.nl.