Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Muzikaal kolderduo Lankmoed
zorgt voor onvergetelijke avond

Lankmoed, dat zijn Jan Geubbelmans en Peter Van Ewijk. Finalisten bij het Amsterdams Kleinkunst Festival en winnaars van Cameretten. Een NederVlaams KleinkunstCabaret duo dat op zaterdag 14 mei met hun voorstelling 'Onvergetelijk' naar Theater Hof 88 in Almelo komt (aanvang 20:15 uur).

Het is een druilerige novemberavond in 1961. In een intiem verlichte feestzaal achter de Don Boscokerk te Oss ontmoeten Peters ouders elkaar voor de allereerste keer. Tijdens een zwierige quickstep op 'Bye Bye Love' van 'The Everly Brothers' slaat de vonk tussen hen onherroepelijk over. Een lied over tragisch verdriet, gebroken harten en gedwongen afscheid wordt de soundtrack van een lang, gelukkig en gezegend leven samen.

Hier begint Onvergetelijk, de tweede avondvullende voorstelling van Lankmoed. In een wervelende mix van muziek, mimiek, woord, beweging en poëzie worden Jan en Peter persoonlijker dan ooit. Ze vertellen over het kersverse vaderschap van Jan; over zijn geluk, zijn angsten en zijn twijfels wanneer hij zijn dochter 's avonds naar bed moet brengen; over Peter en zijn mama en hoe de nacht soms onverbiddelijk vroeg een leven komt vertroebelen.

Kaarten à € 15,00 (€ 13,00 CJP / 65+ / biebpas) kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via 0546-850264. De kassa is open van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.