Foto: Hardy Klink
Foto: Hardy Klink Foto: Hardy Klink

Muziek en gezelligheid tijdens
Twents Midzomernachtfeest

Na twee succesvolle edities wordt op zaterdag 18 juni alweer voor de derde keer het Twents Midzomernachtfeest georganiseerd. Opnieuw een heerlijke avond, in een prachtige entourage, met veel muziek, gezelligheid, eten en drinken, bij Kampkuiper in Harbrinkhoek. Deze keer is het terras van Kampkuiper overdekt, zodat er bij alle weersomstandigheden volop te genieten valt.

Bezoekers worden ontvangen met vrolijke Dixieland muziek. Daarna volgen afwisselend optredens van Muziekvereniging De Eendracht Almelo, de band Eendracht New Style en de Double2 Singers, een sprankelende 4-women-band bestaande uit Ingrid, Myrna, Ingrid en Marian. Muziekvereniging De Eendracht biedt een uniek programma, variƫrend van 'African Symphony' en 'Liverpool Sound Connection' tot songs van Robbie Williams, Marco Borsato en Stevie Wonder. Een groot aantal nummers wordt samen met de band Eendracht New Style ten gehore gebracht, met zang van Walter Snijders. Zo ontstaat er een fantastische mix van 'pop meets harmony'. Het feest wordt feestelijk afgesloten door de band Revolution. Deze 9-koppige band richt zich op muziek uit de jaren 80. Pure muziek, live gespeeld door muzikanten die hun sporen in de muziek verdiend hebben en nu lekker willen spelen en plezier willen maken.

De aanvang van het Twents Midzomernachtfeest is om 20:00 uur. De entree bedraagt 5 euro en is inclusief koffie. Bovendien biedt Kampkuiper een reeks aan heerlijke hapjes en drankjes, waarbij kan worden genoten van verschillende bieren, wijnen, borrelgarnituur en andere versnaperingen. Het Twents Midzomernachtfeest is een initiatief van Kampkuiper bistro, party en catering en Muziekvereniging De Eendracht Almelo.

Voor meer informatie en kaarten: www.kampkuiper.nl of www.eendrachtalmelo.nl.