Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

ALDI heropent deuren op 29 april in Almelo

21 april 2016 – Voor de dagelijkse boodschappen kunnen inwoners van Almelo vanaf vrijdag 29 april naar de vernieuwde ALDI aan de Bornerbroeksestraat 81. De winkel sloot begin februari de deuren voor de verbouwing.

De consument zal worden verrast door de grotere winkelruimte en breder opgezette winkelformule met een frisse uitstraling. Het assortiment biedt de nodige versproducten zoals brood, vlees, groente en fruit. Alle versproducten worden dagelijks aangeleverd. Het filiaal is goed bereikbaar en biedt ruim 132 gratis parkeerplaatsen. In de openingsweek zijn er scherp geprijsde aanbiedingen. Openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 20.00 uur. Op zondag is het filiaal open van 12.00 – 17.00 uur.

Beste Koop / Best getest
ALDI staat bekend om de beste prijs-kwaliteitverhouding wat steeds meer door consumentenorganisaties wordt erkend. Zo werd onlangs de Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste Koop'1. Ook andere ALDI-producten zijn het afgelopen jaar goed uit testen gekomen, zoals de chocolate chip cookies, Solo 3-Laags toiletpapier, enkele UNA wasmiddelen en de Zoete Zon Bijenhoning. De hele lijst best getest/beste koop staat op de website van ALDI.

Naast de beste ook de voordeligste
ALDI is bijna een kwart goedkoper dan de huismerken van andere supermarkten. Ook dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond2. Ook bleek ALDI opnieuw de voordeligste supermarkt in de boodschappentas-test van het televisieprogramma Kassa3. Hierbij liep het verschil met de duurste supermarkt op tot meer dan 35%.

Duurzaam
Het nieuwe pand is duurzaam en zuinig door energiebesparende LED-verlichting en een warmte-terugwininstallatie. Hierdoor wordt er geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen wat een forse energiebesparing oplevert. ALDI heeft daarnaast de afgelopen jaren steeds meer duurzaam geproduceerde producten in het assortiment. Deze zijn gecertificeerd door grote instanties als UTZ (cacao) en FAIRTRADE .

Meest tevreden personeel
Uit onderzoek4 eind 2015 is gebleken dat ALDI door medewerkers van supermarkten het best gewaardeerd wordt als werkgever. ALDI scoort zeer hoog op het gebied van arbeidsvoorwaarden en uitmuntend op salaris. Daarnaast zijn de medewerkers van de meer dan 500 vestigingen van ALDI zeer tevreden over doorgroeimogelijkheden, baanzekerheid en cultuur.

Zie voor meer informatie: www.ALDI.nl.
1-Bron: Consumentengids maart 2016
2-Bron: Consumentengids juli/augustus 2015
3-Bron: Kassa's boodschappentas-test januari 2015
4-Bron: Incompany, december 2015