Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Showroom van Autobedrijf
Lesscher tijdelijk verhuisd

De vestiging van Autobedrijf Lesscher ondergaat momenteel een grote metamorfose. De showroom aan de Zilverstraat 5 in Hengelo wordt volledig verbouwd en aangepast aan de eisen van de huidige tijd.

De showroom van de Nissan-dealer zal een totaal andere uitstraling krijgen. Zo zal er een nieuwe koffiecorner voor klanten worden gerealiseerd, evenals een nieuwe ontvangstbalie. Verder wordt de belichting aangepast, terwijl ook de verkoopmedewerkers van Autobedrijf Lesscher nieuwe werkplekken krijgen.

Gedurende de verbouwing is Autobedrijf Lesscher gewoon geopend voor klanten. De werkplaats, receptie en het magazijn kunnen in het vertrouwde pand aan de Zilverstraat 5 worden bezocht, waar de medewerkers van Autobedrijf Lesscher als vanouds voor hun klanten klaar staan. De showroom is tijdelijk verhuisd naar de Goudstraat 70, dat eveneens op bedrijventerrein Hengelo-Zuid te vinden is. Naar verwachting zullen de verbouwingswerkzaamheden aan de showroom begin juni worden afgerond.

Terwijl de metamorfose van de showroom gestaag vordert, kunnen klanten bij Autobedrijf Lesscher profiteren van diverse superverbouwingskortingen. Welke voordelen de Hengelose Nissan-dealer precies voor u in petto heeft? Daarover vertellen de medewerkers van Autobedrijf Lesscher u graag meer tijdens uw bezoek aan de tijdelijke showroom in de Goudstraat.