Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Nieuwe Mitsubishi Space Star
is uitstekend ontvangen

De vernieuwde Mitsubishi Space Star, die sinds kort in de showroom staat bij dealer Bennie Wilmink aan de Twentelaan in Almelo, is uitstekend ontvangen.

In de showroom is er veel belangstelling voor de zuinige, compacte Space Star. Positief is men niet alleen over het verfriste uiterlijk met de nieuw voorgegeven neus, voor- en achterbumper en achterspoiler. Ook de opvallende ruimte die de wagen biedt, kan rekenen op veel enthousiasme. Het model heeft tevens nieuwe koplampen en is leverbaar met led-achterlichten.
In het interieur van de Space Star is niet alleen nieuwe stoelbekleding toegepast, maar ook een nieuw instrumentenpaneel en stuurwiel. Bovendien is de vernieuwde Space Star de eerste Mitsubishi die uitgerust kan worden met Android Auto en Apple CarPlay.
Wie een proefrit maakt merkt meteen dat ook de wegligging en de stabiliteit van de Space Star flink zijn verbeterd, dankzij geoptimaliseerde dempers en een gewijzigde elektronische stuurbekrachtiging. Mitsubishi Motors monteert ook remschijven met een grotere diameter aan de voorzijde en grotere trommelremmen aan de achterzijde. Verder is het model standaard voorzien van Hill Start Assist.
Mitsubishi levert de vernieuwde Space Star met de bekende 1,2-liter driecilinder benzinemotor. De auto is uitgerust met de nieuwste versie van MIVEC, Mitsubishi Motors' elektronische kleptiming, waarmee het brandstofverbruik en de emissies beperkt worden. De vernieuwde Mitsubishi Space Star is ook met 1,0 liter motor verkrijgbaar zijn, zowel handgeschakeld als met CVT-automaat.