Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Alles draait om tevreden klanten
bij Van Mossel Kia Hengelo

Begin deze maand heeft Van Mossel Kia de deuren geopend van een nieuwe vestiging in Hengelo. Aan de Höltersweg 30 heeft de Kia-dealer intrek genomen in hetzelfde pand waar voorheen Auto Bleeker was gevestigd.

'Alles draait bij ons om klanttevredenheid', zegt Frits van Voorden, vestigingsdirecteur van Van Mossel Kia Hengelo. 'Kwaliteit staat voorop. Vandaar dat we in de afgelopen periode ons pand uitvoerig hebben verbouwd, waardoor het voldoet aan alle eisen van de huidige tijd. Het interieur is compleet vernieuwd en we beschikken over een occasionplein met leuke aanbiedingen. We willen iedereen dan ook uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen bij Van Mossel Kia. We horen graag van onze klanten wat ze van onze vestiging vinden en zijn benieuwd naar hun mening.'

Veel is echter ook bij het oude gebleven bij de Hengelose Kia-dealer. 'Al het Kia-personeel van Auto Bleeker is meeverhuisd', vervolgt Frits. 'Daardoor zullen klanten dezelfde bekende, vertrouwde gezichten bij ons aantreffen als voorheen.' Om de opening van de nieuwe vestiging te vieren, heeft Van Mossel voor elke verkochte nieuwe auto uit voorraad een zeer leuke openingsactie voor zijn klanten (zie advertentie elders in deze Autopaper).

Sinds 1 april heeft de Van Mossel Groep de Kia-activiteiten in Hengelo overgenomen van Auto Bleeker. Van Mossel had reeds een Kia-vestiging in Apeldoorn en, vanaf medio juni, ook in Zwolle. De recente overnames passen binnen de strategie van Kia Motors Nederland en de Van Mossel Groep, dat door de toevoeging van de regio's Hengelo en Zwolle tot de grotere dealers in het Kia-netwerk behoort.