Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Fris de weg op met aircoservice
van Autogroep Twente

Naast verkoeling in de zomer zorgt de airconditioning van de auto gedurende het hele jaar voor een gezond klimaat en onbeslagen ruiten. Maar wat gebeurt er als de airco hapert? Dan kunnen bestuurders en andere inzittenden vermoeid raken door een ongezonde atmosfeer of toenemende hitte. Goed en regelmatig onderhoud van de airco door Autogroep Twente kan dit voorkomen.

De gediplomeerde technici van Autogroep Twente helpen autobezitters graag met een aircocheck, aircoreiniging of complete aircoservice. De aircocheck laat in één oogopslag zien hoe het systeem functioneert. Wanneer u last heeft van nare geurtjes in de auto, is het verstandig om de airco zo snel mogelijk te laten reinigen door Autogroep Twente. Tijdens een aircoreiniging wordt ook gekeken naar het interieurfilter, dat bijdraagt aan de luchtkwaliteit in de auto door bacteriën en schimmels op te vangen. Indien de verdamper van de airconditioning vervuild is, kunnen deze bacteriën en schimmels via de ventilatie in het interieur van de auto terecht komen. Autogroep Twente adviseert om dit filter ieder jaar of om de 15.000 kilometer te vervangen.

Mocht er tijdens de controle van de airconditioning ergens een lek of ander mankement worden geconstateerd, dan helpt Autogroep Twente graag door middel van een complete aircoservice. Tijdens een servicebeurt voert Autogroep Twente eerst een aircocheck en druk- en lektest uit, waarna vervolgens het koudemiddel in het aircosysteem wordt gevuld en gerecycled. Het opnieuw afvullen van de airco kost bij Autogroep Twente slechts € 60,-.

Kortom, met de aircoservice van Autogroep Twente kunt u weer in een frisse auto de weg op en dat is zeker geen overbodige luxe als u binnenkort richting zonnige, warme oorden afreist.