Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Renault Kadjar ook met
automaat benzineversie

De Renaults Kadjar was al leverbaar met een dieselmotor met automaat. Nu is ook de Energy TCe 130 benzinemotor ook leverbaar in combinatie met een zeventraps EDC-automaat met dubbele koppeling.

Binnenkort staat de Kadjar TCe 130 benzinemotor automaat bij dealer Munsterhuis aan de Nijverdalseweg in Rijssen in de showroom. De meerprijs bedraagt € 2.000,-, waarmee deze nieuwe versie op € 29.390,- komt.
Het brandstofverbruik is door de efficiënte EDC-transmissie iets lager dan dat van de handgeschakelde TCe 130-motor. Dat betekent een gemiddelde consumptie van 5,5 l/100 km en een CO2-uitstoot van 123 g/km (volgens officiële NEDC-testcyclus en in combinatie met 17-inch wielen). Het maximaal toelaatbaar geremd aanhangergewicht is hetzelfde, te weten 1.500 kilogram.
De Renault Kadjar TCe 130 met EDC-automaat is leverbaar in drie uitvoeringen. Het gamma begint bij de uitvoering ZEN met onder meer automatische airconditioning, 17-inch lichtmetalen wielen, een licht- en regensensor, mistlampen vóór, een met leder bekleed stuurwiel en digitale radio.