Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

'Vroege oogst' bij
Broekhuis Peugeot

In de productielijn van de Peugeot-fabriek zijn de afgelopen tijd enkele productieplekken vrijgekomen. Peugeot heeft besloten om deze kans te benutten door extra auto's te bouwen met bijzondere specificaties. Klanten van Peugeot-dealer Broekhuis profiteren hiervan.

'Als Peugeot-dealer mogen wij deze exemplaren aanbieden aan onze klanten', zegt Rudolf van Urk, vestigingsdirecteur van Broekhuis. 'Het is een exclusief en beperkt aanbod van inmiddels geregistreerde auto's die Broekhuis heeft weten in te kopen. Dit betekent dat klanten tot en met 7 mei bij Broekhuis kunnen profiteren van veel inkoopvoordeel bij de aanschaf van een nieuwe Peugeot.'

Broekhuis kan klanten een uitzonderlijk voorstel doen. 'Temeer omdat de stijgende vraag naar gebruikte auto's ertoe leidt dat wij interesse hebben in de auto van onze klanten', geeft Rudolf aan. 'Daarom laten wij hen graag profiteren van deze 'vroege oogst'. Klanten bepalen vanzelfsprekend zelf of ze deze kans benutten om er persoonlijk voordeel uit te halen.'

De 'vroege oogst' van Broekhuis bestaat onder andere uit verschillende exemplaren van de Peugeot 108, Peugeot 2008 en Peugeot 308. Het totale aanbod is te vinden op www.broekhuis.nl/peugeotvroegeoogst. Voor de rijk uitgeruste Peugeot-modellen staat een levertijd van twee weken. Verder geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

In Twente heeft Broekhuis vestigingen in Enschede (Haaksbergerstraat 159), Hengelo (Wegtersweg 4), Almelo (Twentepoort West 1) en Oldenzaal (Hamburgstraat 30).