Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

'Advocaat van de Duivel'
een spel op leven en dood

Het team van 'De Verleiders' brengt op donderdag 21 april' Advocaat van de Duivel' op het podium van het Theaterhotel in Almelo. De aanvang is 20.00 uur.

U wordt meegenomen naar de wereld van de advocatuur, waarin de zucht naar geld en macht de moraal geheel verdrongen heeft. Victor Löw en Waldemar Torenstra nemen het tegen elkaar op in 'Advocaat van de Duivel', dat in 1997 als 'The Devil's Advocate' werd verfilmd met Al Pacino en Keanu Reeves.
De jonge ambitieuze advocaat Kevin Taylor (Waldemar Torenstra) wordt gevraagd als partner bij een groot en beroemd kantoor. De charismatische eigenaar John Milton – gespeeld door de voor de Louis d'Or 2015 genomineerde Victor Löw – sluit hem als een vader in de armen.
Kevin krijgt een torenhoog salaris en een buitensporig luxe appartement, maar geniet het meest van de roem die hem ten deel valt. Mede door zijn vrouw begint hij zich echter te realiseren dat hij in een faustiaans verbond gevangen zit en het middelpunt is van een spel op leven en dood.