Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Stormloop op Whisky Weekend in Almelo

Morgen (vrijdag) en zaterdag wordt in de bussinessroom van het Polman Stadion voor de derde keer op rij het Whisky Weekend Twente gehouden. Circa 25 standhouders bieden honderden whisky's aan om te ruiken en te proeven.

Tevens worden Schotse gerechten geserveerd en zijn Twentse lekkernijen te koop. Deze laatste zijn uiteraard ook afgestemd op de verschillende whisky's. Een doedelzakspeler zorgt voor een typisch Schotse sfeer. Het Whisky Weekend is een leuk en gezellig evenement waar mensen niet alleen komen om whisky's te proeven maar ook om de aangename sfeer te beleven. Voor vele whisky's hoeft niet extra betaald te worden maar voor de meer exclusieve Schotse drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Voor bezoekers van buiten de stad is een speciale pendeldienst actief die gasten van het centraal station in Almelo naar het Polman Stadion brengt. De belangstelling blijkt groot want de proeverij is voor twee van de drie dagdelen reeds uitverkocht. Alleen voor de zaterdagmiddag zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kosten € 25,- p.p. Te bestellen via www.whiskyweekendtwente.nl