Shoo in Shop XL Store Almelo heeft alles voor kinderen en volwassenen.
Shoo in Shop XL Store Almelo heeft alles voor kinderen en volwassenen.

Shop in Shop XL Store heeft alles

Algemeen

Stap in een winkelwereld vol Shopplezier! Decoractie, gifts, interieur, babyartikelen, kinderspeelgoed en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in Shop in Shop XL Store op Woonboulevard Almelo. Laat je inspireren door toonaangevende trends, brands en stylingtips!

Home Deco

De zon laat zich steeds intenser zien en met de juiste accessoires creëer je de tropical summer vibes in je huis! Potten, vazen maar ook kleden met verschillende materialen en textuur; van mat tot glanzend, maken het speels. Dit vind je volop bij Shop in Shop XL Store op Woonboulevard Almelo. Denk aan glazuur roze trendy vazen gecombineerd met droogboeketten in verschillende tinten. Maar ook wanddecoratie met daarop stijlvolle afbeeldingen van uiteenlopende thema`s kunnen die saaie gang, woonkamer of keuken een stijlvolle twist geven.

Een leuk cadeau voor jezelf of een ander

Wat geef je iemand die jarig is? Een keer wat anders dan dat geijkte bosje bloemen? Maar bijvoorbeeld een prachtig mediterranen servies, een passende tekst op een houten-wanddecoratie of een gepersonaliseerd cadeau met verschillende samengestelde artikelen? Van sieraden tot sportartikelen of verjaardagkaarten, Shop in Shop XL Almelo heeft het in Store!

Slapen als een koning of koningin

Vergeet ook zeker de uitgebreide beddenafdeling niet. Hier krijg je gedegen advies en kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook kunnen een goed kussen of seizoen lakens al een verschil maken. Kom maar op met die heerlijke nachtrust!

Babyartikelen en speelgoed

Wist je dat ook Speelgoed Boulevard Almelo / Top1Toys zich op de eerste verdieping van deze ruim opgezette Shop in Shop formule bevindt. De overzichtelijke corners laten je de speelgoed- trends en kwaliteitsmerken zien. Denk aan LEGO, Playmobile, LOL Surprise en Duplo. Maar ook buitenspeelgoed is volop vertegenwoordigd, dus laat de zon maar schijnen!

Meerdere zelfstandige ondernemers vormen hier samen een Shop in Shop formule. Al deze gezamenlijke ondernemers met elkaar bieden je een compleet aanbod van geschenk tot een compleet interieur. En de deuren zijn van maandag tot zondag voor je geopend!
Kijk voor meer informatie even op: www.shopinshopxlstore.nl Wij zien je binnenkort vast een keer bij Shop in Shop XL Store op Woonboulevard Almelo!

De Montessorischool heeft een nieuw buitenleslokaal.
Ouders Montessorischool bouwen nieuw leslokaal 16 uur geleden
De Klup heeft nu creatieve workshops voor mensen met een beperking.
Creatieve therapie voor mensen met beperking 20 uur geleden
Gratis entree bij de meet-up in het Noaberhoes.
'Europa spoort niet' in het Noaberhoes 22 apr, 15:32
Afbeelding
'Twaalfde Slingerbeurs wederom een succes!' 22 apr, 13:27
Afbeelding
The Fortunate Sons openingsact Ribs & Blues 22 apr, 06:38
Gratis entree bij de meet-up in het Noaberhoes.
'Europa spoort niet' in het Noaberhoes 21 apr, 13:52
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 21 apr, 10:31
Manna zoekt medewerkers. Zie ook www.werkenbijmanna.nl.
Manna is op zoek naar huishoudelijke hulpen 20 apr, 13:51