Fysiotherapie Engbersen heeft de activiteiten van Fysiotherapie de Schipbeek overgenomen.
Fysiotherapie Engbersen heeft de activiteiten van Fysiotherapie de Schipbeek overgenomen.

Fysiotherapiepraktijk van Carmen Engbersen neemt de Schipbeek over: ‘Het juiste gevoel’

Algemeen

ALMELO - De Almelose Fysiotherapiepraktijk van Carmen Engbersen heeft de activiteiten van stadsgenoot Fysiotherapie de Schipbeek overgenomen.

Door de overname de Schipbeek groeit Engbersen van vijf naar tien medewerkers en heeft de praktijk vier vestigingen in Almelo. ‘’Ik ben heel tevreden met de overname’’, aldus Carmen Engbersen. ‘’Dat geldt ook voor mij’’, vult Ria Schröder van de Schipbeek trots aan.

Carmen: “Toen mij ter ore kwam dat er een mogelijkheid was om Fysiotherapie de Schipbeek over te nemen, was ik meteen enthousiast. Ik ken Ria al jaren en weet dat zij op eenzelfde wijze als wij het vak uitoefent. Dat creëert meteen het juiste gevoel dat nodig is voor een succesvolle overname. Met de overname van de activiteiten van de Schipbeek kunnen we stappen maken in de ontwikkeling van onze organisatie en zijn we in staat om de dienstverlening aan onze klanten nog weer verder te verbeteren.’’

Ria is net zo blij met de overname: “We waren al een tijdje aan het nadenken over onze toekomst en hadden in kleine kring aangegeven dat we open stonden voor een overname. We waren blij toen Carmen aangaf geïnteresseerd te zijn in de overname. Ik ken Carmen al jaren en we zijn beide enthousiast over de Benefit-aanpak. Dat geeft vertrouwen over de wijze waarop ze met haar klanten omgaat, dat is namelijk ook de aanpak die wij altijd toegepast hebben. Ik wilde bovendien de praktijk niet verkopen aan een grote onderneming waardoor de cultuur van de organisatie compleet zou veranderen. Ik ben blij dat met de overname door Carmen. Er gaat voor onze medewerkers niet veel veranderen. Ze kunnen met net zoveel plezier hun vak uitoefenen als ze bij Fysiotherapie de Schipbeek deden.”

Schilderen in de Schöppe.
Schildersclub Janny Dekkers heeft plekje vrij 1 uur geleden
Afbeelding
Almelo Geschiedenis Quiz bij Feijn Lunchen & Lezen 5 uur geleden
De organisatie van het festival Vrienden van Almelo Live.
Eerste editie VVAL met vele koren gisteren
Repareren in de Hagedoorn. (Foto: Geert ten Tusscher)
Naaimachine uit WO II bij de Hagedoorn gerepareerd 17 apr, 07:30
Afbeelding
Beelden van Frieda Waanders te zien in Galerie Herengracht 16 apr, 15:59
Het TEJO-huis krijgt steun van het RP Fonds.
RPF steunt TEJO-huis 16 apr, 13:33
LaWeDaMaDo komt met het toneelstuk 'Zwanenzang'.
LaWeDaMaDo beleeft Zwanenzang 16 apr, 10:41
Mail: marlou.lammersen@kaliberkunstenschool.nl.
Workshops Druktechnieken 15 apr, 17:45