Kitty kiest voor Hevi: ''De ketting is onopvallend en opvallend tegelijk, daar hou ik van.''
Kitty kiest voor Hevi: ''De ketting is onopvallend en opvallend tegelijk, daar hou ik van.''

Welke sierraden zijn hip? Shop in Shop XL geeft het antwoord

Algemeen

ALMELO - De feestdagen zijn weer in aantocht. Veel vrouwen willen zich dan maar al te graag opdoffen. Shop in Shop XL store weet welke sieraden hip zijn anno 2021.

Zodra Sinterklaas het land verlaat, krijgen enkelen van ons gelijk glitter kriebels. We zwaaien de ene man met witte baard uit en gaan meteen in beraad over wat voor de volgende man met witte baard moeten aantrekken.

Het seizoen van shine en glamour staat voor de deur. Kerstbomen worden van zolder gehaald. Glanzende ballen en flikkerende lampjes nemen de overhand in vele huizen. We mogen flink uitpakken in interieur en mode. Lekker over de top, helemaal niks is te gek.

Met de kerstdagen en oudejaarsdag mogen we volledig in pailletten, glittergaren en sieraden aankloppen bij onze geliefden om te gourmetten en te proosten op het nieuwe jaar. Fluweel en satijnen jurken, afstijlen met gouden kettingen en parels waar je u tegen zegt.

Maar wat is nu hip en waarmee komen we goed voor de dag? Shop in Shop XL store heeft dé oplossing.

De sieradenlijn van Hevi heeft een breed assortiment aan kettingen, armbanden en oorbellen. Grove stalenlook schakelkettingen of sierlijke slavenarmbanden. Gave sets waarbij je de armband en ketting met elkaar kunt afstemmen. Zelf een armband en ketting combineren kan natuurlijk ook. De diversiteit is zo groot, dat je een eigen gewaagde match kunt maken. Voor elke smaak en persoonlijkheid is er wel wat moois te vinden.

Wat maakt Hevi zo speciaal? De sieraden zijn gemaakt van legering koper, zink of magnesium waar na het een zilverbad krijgt; ook wel engeltjeszilver genoemd. Het is nikkelvrij en van zeer hoge kwaliteit. En dit alles voor een scherpe prijs.

Natuurlijk kun je ook gaan voor een glimmende gouden ketting of een stoer lederen koord met een grote natuursteen of ander gaaf ornament er aan. Meerdere slanke halskettingen die samen één geheel vormen en je V-halsblouse accentueren of een dikke enkele ketting die als opvallende eyecatcher dat geweldige topje helemaal afmaakt. Houd voor ogen: hoe opvallender hoe beter. Kies je alleen voor een set grote oorbellen en ga je voor minimalistisch, dan ben je bij Hevi aan het juiste adres.

We vragen Kitty waarom zij voor deze ketting van Hevi kiest voor haar kerstoutfit. ‘’De ketting is onopvallend en opvallend tegelijk, daar hou ik van. Het glimt je niet meteen tegemoet, maar is toch bescheiden aanwezig. Qua vorm en afwerking is dit helemaal mijn smaak. Hij is lichtgewicht en prima een hele dag te dragen. Ik kan niet wachten tot het kerst is”, aldus Kitty.

Wil je nou zelf een mooie set van Hevi kopen of andere mooie sieraden scoren? Kom dan naar Shop in Shop XL store op woonboulevard Almelo.

-Tekst Jerney Bennes - marketeer bij Woon & Slaap, Shop in Shop XL Store & Speelgoedboulevard Almelo.

Mail: marlou.lammersen@kaliberkunstenschool.nl.
Workshops Druktechnieken 13 uur geleden
Michelle Brouwer is Stadsdichter van Almelo.
Michelle Brouwer de eerste Stadsdichter 14 uur geleden
ALMELO - Bezoek Indiase Ambassadeur mevr. Reenat Sandhu aan de gemeente Almelo. FOTO: Emiel Muijderman EVM20240411
Hoog bezoek uit India 15 uur geleden
Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 16 uur geleden
Wethouder Margreet Overmeen-Bakhuis juicht de pilot toe. (Foto: Lenneke Lingmont)
Pilot Zorg in Onderwijstijd 22 uur geleden
Afbeelding
Hospice Leendert Vriel Almelo houdt een open huis 14 apr, 12:41
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 14 apr, 09:35
Ad van Nieuwpoort en Bastiaan Ragas. (Foto: Friso Keuris)
Het Noordik houdt een 'christelijke lezing' 13 apr, 09:26