Golfclub Koepel biedt twee nieuwe lidmaatschappen: Het daluren- plus weekendlidmaatschap en het Instap30 lidmaatschap.
Golfclub Koepel biedt twee nieuwe lidmaatschappen: Het daluren- plus weekendlidmaatschap en het Instap30 lidmaatschap.

De Koepel: ‘Golfer wil vrijheid en flexibiliteit’

Algemeen

ALMELO - ‘’De hedendaagse golfer is op zoek naar flexibiliteit en ook vrijheid. Beschikbare tijd en geld zijn belangrijke factoren bij de keuze voor een lidmaatschap. Daarom hebben we onze lidmaatschapsvormen uitgebreid.”

Dat zijn de woorden van Bernard Rolloos, voorzitter van golfclub De Koepel. Uit onderzoek blijkt volgens Rolloos dat de bestaande lidmaatschappen niet altijd aansluiten bij de wensen van potentiële leden. Daarom biedt de Koepel naast de reguliere lidmaatschappen twee nieuwe varianten aan: Het daluren- plus weekendlidmaatschap en het Instap30 lidmaatschap.

Het daluren- plus weekendlidmaatschap is een volwaardig lidmaatschap met doordeweeks beperkte starttijden (vroeger of later op de dag) en in het weekend geen beperking. Met dit lidmaatschap hoopt de golfclub een jongere doelgroep (tussen de 30 en 50 jaar) te bereiken die minder tijd en/of geld wil of kan besteden aan golf.

Het Instap30 lidmaatschap is een volwaardig lidmaatschap. Rolloos: ‘’Het getal 30 staat voor dertig keer negen holes, maar kan ook worden besteed aan bijvoorbeeld tien keer negen holes en tien keer achttien holes golfronden. Er is een keuzevrijheid in starttijden.’’ Dit lidmaatschap is uitsluitend bedoeld voor nieuwe leden, aspirant-leden en registratieleden. Volgens Rolloos is dit een passend lidmaatschap voor vrije golfers (zonder homecourse) die wel belangstelling hebben om zich aan te sluiten bij een club, maar daar nog geen ervaring mee hebben en nieuwkomers die net zijn gestart met golfen.

De Koepel ligt aan de weg van Rijssen naar Wierden. Deze achttien holes par 70 bos- en heidebaan staat op het landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. Kenmerkend voor Golfclub De Koepel zijn de jeneverbessen, de oude inheemse bomen en de heide. Door de zanderige ondergrond is de baan tijdens het hele jaar vrijwel altijd goed bespeelbaar. ‘’Denk aan een grotendeels overdekte drivingrange, een royale chippinggreen met bunkers en een ruime puttinggreen.’’

Op de website van Golfclub De Koepel staan de diverse lidmaatschappen beschreven. Kijk daarvoor op de website www.golfclubdekoepel.nl

De Montessorischool heeft een nieuw buitenleslokaal.
Ouders Montessorischool bouwen nieuw leslokaal 2 uur geleden
De Klup heeft nu creatieve workshops voor mensen met een beperking.
Creatieve therapie voor mensen met beperking 6 uur geleden
Gratis entree bij de meet-up in het Noaberhoes.
'Europa spoort niet' in het Noaberhoes 23 uur geleden
Afbeelding
'Twaalfde Slingerbeurs wederom een succes!' gisteren
Afbeelding
The Fortunate Sons openingsact Ribs & Blues 22 apr, 06:38
Gratis entree bij de meet-up in het Noaberhoes.
'Europa spoort niet' in het Noaberhoes 21 apr, 13:52
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 21 apr, 10:31
Manna zoekt medewerkers. Zie ook www.werkenbijmanna.nl.
Manna is op zoek naar huishoudelijke hulpen 20 apr, 13:51