De praktijk van Mieke Kuipers-Kienhuis in het TandheelKundig Centrum in Almelo investeert veel om zo een optimale zorg te bieden.
De praktijk van Mieke Kuipers-Kienhuis in het TandheelKundig Centrum in Almelo investeert veel om zo een optimale zorg te bieden.

Praktijk tandarts Mieke Kuipers-Kienhuis ‘betrouwbaar adres voor patiënten’

Algemeen

ALMELO - De praktijk van tandarts Mieke Kuipers-Kienhuis in het TandheelKundig Centrum in Almelo neemt nog nieuwe patiënten aan. Dat mag in deze tijd best bijzonder worden genoemd.

Mieke investeert dan ook veel in haar praktijk waar de laatste jaren heel wat veranderingen zijn geweest.

In 2018 nam Mieke de praktijk aan de Hospitaalweg in Almelo over van tandarts Oltmans. Mieke had toen een duidelijke visie voor de toekomst. ‘’Ik wilde een betrouwbaar adres voor de patiënten, die gekoppeld zijn aan een vaste ervaren tandarts en waar je op redelijke termijn terecht kunt’’, zo laat Mieke weten. ‘’Het moest een praktijk worden waar professionaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo zijn onder meer de assistentes er al jaren werkzaam en zijn dus inmiddels bekende gezichten geworden.’’

Het belangrijkste voor Mieke is dat de patiënt zich thuis voelt en vertrouwen heeft in zijn of haar eigen tandarts of mondhygiëniste. Mieke: ‘’We proberen de afspraken altijd in te plannen bij de tandarts of mondhygiëniste waaraan de patiënt gekoppeld is. Daar wordt hooguit een uitzondering voor gemaakt bij hevige pijn of een wat langere afwezigheid van de behandelaar. Wij streven ernaar om door middel van preventieve behandelingen, zoals bij de mondhygiënisten of preventie-assistentes, de gebitten van onze patiënten optimaal in vorm te houden. Dat is ook de reden dat we gaan beginnen met de methode Gewoon Gaaf voor kinderen, waarbij van jongs af aan de mondhygiëne en de juiste verzorging onder controle wordt gehouden. Deze methode wordt door zorgverzekeraars aangeraden.”

Inmiddels zijn er -inclusief Mieke Kuipers zelf- vier tandartsen werkzaam. Drie daarvan zijn gespecialiseerd in reconstructieve tandheelkunde.


Ook best bijzonder: De praktijk van Mieke Kuipers neemt nog nieuwe patiënten aan. Aanmelden kan via de website www.tandheelkundigcentrum.info

Na aanmelding volgt op korte termijn een intakeafspraak.

Manna zoekt medewerkers. Zie ook www.werkenbijmanna.nl.
Manna is op zoek naar huishoudelijke hulpen 4 uur geleden
Tweedaagse workshop tekenen in het Krikkenhaar.
Rob Koenders geeft tweedaagse workshop 7 uur geleden
Daniëlle Aman (links) en Marion Kassenberg.
Huiselijk kinderdagverblijf De Hommel open in Almelo 19 apr, 13:39
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 19 apr, 07:49
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt houdt een thema-avond over vakantiemogelijkheden 18 apr, 18:53
Schilderen in de Schöppe.
Schildersclub Janny Dekkers heeft plekje vrij 18 apr, 13:36
Afbeelding
Almelo Geschiedenis Quiz bij Feijn Lunchen & Lezen 18 apr, 09:47
De organisatie van het festival Vrienden van Almelo Live.
Eerste editie VVAL met vele koren 17 apr, 13:28