Er is tegenwoordig een keur aan hippe rugzakken.
Er is tegenwoordig een keur aan hippe rugzakken.

‘Dragen van rugzak wordt een feestje!’

Algemeen

ALMELO - Vroeger was een rugzak puur ergonomisch. Het was een handig gebruiksvoorwerp om zo veel mogelijk mee te kunnen nemen. Tegenwoordig gaat een rugzak gepaard met een hippe uitstraling en is een stylish verantwoord model een vereiste. We laten een rugzak testen bij Shop in Shop XL Store op de Woonboulevard in Almelo.

Een rugzak heeft natuurlijk een heleboel voordelen die we eigenlijk voor lief nemen. Zo kan je er bijvoorbeeld een behoorlijk gewicht in stoppen zonder dat je je kapot sjouwt of rugklachten ontwikkelt.

Meerdere items kunnen mee worden genomen en toch houd je je handen vrij om bijvoorbeeld je stuur nog vast te kunnen houden als je aan het fietsen bent.

Binnenin bevinden zich vaak allerlei handige vakken, nu nog geavanceerder dan ooit. Aan alles is gedacht. Zo zijn er houders waar pennen in gestopt kunnen worden voor die moeilijke rekentoets die op het programma staat of een geïsoleerd zijvak waar een lekkere proteïne reep in bewaard kan blijven indien je binnenkort een ijzingwekkende klim door de Himalaya trotseert. Of je nou naar de sportschool gaat of voor het eerst naar de middelbare school; alles wat je nodig hebt, kan worden ingepakt.

Mode en stijl zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Daar hoort ook een hippe rugzak bij. De ontwerpen voor de hedendaagse knapzak zijn zo ontwikkelt dat zelfs een survivaltocht niet onderdoet voor een wandeling over de catwalk. Je kan je tas ton-sur-ton laten blenden bij je outfit, of juist een statement maken met een opvallende print of vorm.

Zebra is zo’n merk dat werkt met geweldig uiteenlopende prints. Inmiddels zijn ze dankzij deze designs bekend geworden. Ze maken kleurrijke rugtassen in verschillende vormen en maten gecombineerd met een trendy sjabloon of afbeelding. Het dragen van een rugzak wordt een feestje!

De jeugd kan in deze tijd niet meer achterblijven. De kleintjes onder ons gaan momenteel allemaal wel naar een peuterspeelzaal of de basisschool. Ook voor deze leeftijdsgroep is er een assortiment waar je u tegen zegt. Kekke tasjes geschikt voor een broodtrommeltje en een stukje fruit. Klein van formaat en licht van gewicht, precies genoeg voor onze toekomstige wereldreizigers en professoren.

We vragen nieuwe basisscholier Milan (4) en zijn mama om deze rugzak te proberen en hun bevindingen met ons te delen. “Ik was op zoek naar een compacte rugzak voor mijn zoontje’’, aldus mama. ‘’Hij is dit jaar begonnen in groep 1. Daar hoort natuurlijk een eigen trendy rugzak bij. Ik wilde een klein formaat met een stoere uitstraling. Dit model van Zebra, met de legerprint, sprak me gelijk aan. Het zijn fijne rugzakken met een goede kwaliteit.” 

Milan zelf zegt: “Mijn rugzak heeft allemaal vakjes en dat vind ik mooi. Dus nou ben ik net een echte soldaat.”

Ook zo benieuwd geworden naar deze rugzakken? Shop in Shop XL Store in Almelo op de Woonboulevard heeft een ruim assortiment Zebra tassen.

Tekst: Jerney Bennes - Marketeer bij Woon & Slaap, Shop in Shop en Top 1 Toys.

Digitale criminaliteit kost zowel mensen als organisaties jaarlijks veel geld. Gelukkig kunnen we ons goed wapenen tegen onder meer phishing en gijzelsoftware.
Actiedag tegen digitale criminaliteit 12 uur geleden
Afbeelding
Live concert band Greyman in Proeflokaal België 13 uur geleden
Stichting Viadere bestaat uit 16 basisscholen, waarvan 15 in Almelo en 1 in Wierden.
Aandacht voor Viadere 17 uur geleden
Afbeelding
Repair Café in het Noaberhoes goed bezocht 27 mrt, 12:24
Kunst Punt heeft een nieuwe expositie. (Foto: Hubert van Mastrigt)
Tiende expositie in het Kunst Punt Almelo met vier kunstenaars 26 mrt, 12:28
Afbeelding
Ritten met de locomotief op Woonboulevard 26 mrt, 09:43
ZGT scoort met een knuffelberenziekenhuis. (Foto: ZGT)
'Mijn beer is op zijn hoofd gevallen' 26 mrt, 08:30
Emil Hansson in actie in de KKD tegen Willem II. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Hansson en Roosken langer in shirt Heracles 25 mrt, 14:42