Concertkoor Sursum Corda hervat de activiteiten weer met een breed programma voor de komende tijd. Nieuwe leden zijn van harte welkom om eens mee te komen zingen en de sfeer te proeven.
Concertkoor Sursum Corda hervat de activiteiten weer met een breed programma voor de komende tijd. Nieuwe leden zijn van harte welkom om eens mee te komen zingen en de sfeer te proeven.

Concertkoor Sursum Corda zingt weer het hoogste lied

Algemeen

ALMELO - Het Almelose concertkoor Sursum Corda is weer begonnen met het zingen. “Ondanks dat we niet wisten hoe het zou lopen, zijn we gewoon doorgegaan met plannen maken en digitaal repeteren. Gelukkig staat er weer heel wat moois op het programma”, aldus het koor.

In september nemen zij weer deel aan Almelo op ‘t Rabat. Dirigent Eric Kotterink heeft een kort en gevarieerd programma samengesteld met losse werken: Ode an die Freude - Beethoven, Hymne an die nacht - Beethoven, O Fortuna uit Carmina Burana - Orf, Ave Verum - Mozart, Hallelujah - Händel, Slavenkoor uit Nabucco (Va pensiero) - Verdi en Welten singen uit Christus am Ölberge - Beethoven. 

Ook op lange termijn zijn er optredens gepland zoals de Matthäus Passion in 2023

‘’Hebt u het zingen gemist of misschien is er weer wat meer tijd vrijgekomen, spreken de werken u aan? U bent van harte welkom’’, zo laat een woordvoerder weten. 

Op 23 augustus starten ze weer met repeteren in de Noachkerk in Almelo. De repetitie start om 20.00 uur. Vanaf 19.50 uur gaan zij inzingen. Iedereen is welkom. Voor meer informatie en vragen kijk op de website van het concertkoor:

www.sursumcorda-almelo.nl

Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 2 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt houdt een thema-avond over vakantiemogelijkheden 15 uur geleden
Schilderen in de Schöppe.
Schildersclub Janny Dekkers heeft plekje vrij 20 uur geleden
Afbeelding
Almelo Geschiedenis Quiz bij Feijn Lunchen & Lezen gisteren
De organisatie van het festival Vrienden van Almelo Live.
Eerste editie VVAL met vele koren 17 apr, 13:28
Repareren in de Hagedoorn. (Foto: Geert ten Tusscher)
Naaimachine uit WO II bij de Hagedoorn gerepareerd 17 apr, 07:30
Afbeelding
Beelden van Frieda Waanders te zien in Galerie Herengracht 16 apr, 15:59
Het TEJO-huis krijgt steun van het RP Fonds.
RPF steunt TEJO-huis 16 apr, 13:33