Wat zijn de nieuwste zomertrends? Bij Woonboulevard Almelo weten ze er alles van.
Wat zijn de nieuwste zomertrends? Bij Woonboulevard Almelo weten ze er alles van.

Dé interieurtips voor deze zomer!

Algemeen

ALMELO - Heb jij al een Statement Piece in je woonkamer? Hieronder dé interieurtips voor de zomer van 2021!

De stylisten van Woonboulevard Almelo maken zich in de diverse woonwinkels op voor de zomer van 2021. Hierbij blijft het belangrijkste een verrassend interieur te creëren met persoonlijkheid. Dus combineer die mooie souvenirs of nostalgische items met een sfeer die eigen voelt.

Tip 1: Het pronkstuk van de woonkamer

Het pronkstuk is een opvallend woonitem dat bij binnenkomst meteen in het oog valt. Dit kan een bont schilderij zijn. In de diverse winkels op Woonboulevard Almelo vind je de stijlvolle Face-Art, foto-afbeeldingen van onder meer artistiek dames op plexiglas. Less is hier niet more. Hoe groter de afmeting hoe meer effect. De kleurcombinaties van dit schilderij kunnen wederom doorgevoerd worden in accessoires, her en der in de woonkamer. Dus laat die diepe donker blauwe of roze kleur terug komen in het vloerkleed, kussens of kandelaren.

Een pronkstuk kan ook in de vorm van een giga design bloempot. Ee grote hoge bloempot kan al voor dat wow-effect zorgen. Geef de designpot met plant wel ruimte, want als het verdrukt in de hoek staat komt het niet tot zijn recht.

Tip 2: Duurzaam design

Duurzame producten worden steeds belangrijker. Ook de stylisten merken dat de klanten bewuster worden en open staan voor producten welke gemaakt zijn met oog op het milieu. Producten die gemaakt zijn van bamboe, linnen, alpaca wol, biologisch katoen, droogbloemen, riet of marmoleum vloeren zijn hot en zullen dit ook blijven. ‘Haal de natuur in huis’. Deze materialen passen in veel stijlen. Van landelijk tot botanisch. Hou je van natuurlijke materialen, voer het dan in verschillende hoeken in de woonkamer door.

Tip 3: Goud, grijs, groen

Mooie basiskleuren geven je kamer een richting. Durf je een goud gele bank te kopen? Vanuit deze kleur kun je een prachtig patroon doorvoeren. Deze kleur leent zich uitstekend in combinatie met een groene muur. En laat dat nou ook deze zomer nét de trend zijn. Ook nostalgisch roze, donkerblauw, zwart blauw en grijs blauw geven meer karakter aan een ruimte en met deze tinten heb je ook nog een tijdloze kleur te pakken die makkelijk combineert met warme kleurtonen in hout soorten, koper, goud of messing.

TIP 4: Hout maakt het stout

Hout geeft een speelse look in je woonkamer. Wissel af in hout soorten en kleurtonen om te zorgen dat deze wel bij elkaar passen maar het zeker niet saai gaat worden. Lichte houtsoorten combineren ook erg mooi met blauwe en groene tinten. Daarnaast is de Scandinavische look ook een blijvertje. Dit creëer je in een handomdraai door lichte houtsoorten met witte accenten te combineren, zoals aluminium, staal of wit marmer. Bovengenoemde tinten zorgen voor geborgenheid en in de zomermaanden voor het gevoel van een frisse woonkamer.

Woonboulevard Almelo is 7 dagen in de week geopend.

Juliette Vrijhoeven is marketeer van de Woonboulevard Almelo.

Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 2 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt houdt een thema-avond over vakantiemogelijkheden 15 uur geleden
Schilderen in de Schöppe.
Schildersclub Janny Dekkers heeft plekje vrij 21 uur geleden
Afbeelding
Almelo Geschiedenis Quiz bij Feijn Lunchen & Lezen gisteren
De organisatie van het festival Vrienden van Almelo Live.
Eerste editie VVAL met vele koren 17 apr, 13:28
Repareren in de Hagedoorn. (Foto: Geert ten Tusscher)
Naaimachine uit WO II bij de Hagedoorn gerepareerd 17 apr, 07:30
Afbeelding
Beelden van Frieda Waanders te zien in Galerie Herengracht 16 apr, 15:59
Het TEJO-huis krijgt steun van het RP Fonds.
RPF steunt TEJO-huis 16 apr, 13:33