McAlson brengt ieder seizoen 60 nieuwe, kleurrijke boxers uit.
McAlson brengt ieder seizoen 60 nieuwe, kleurrijke boxers uit. (Foto: mike)

McAlson boxers: revolutionair op ieder vlak

  Zakelijk

McAlson is een revolutionair boxer merk uit België. Het merk kent een leuke geschiedenis. McAlson heeft klanten over de gehele wereld en daar spelen ze op in. McAlson is er namelijk achter gekomen dat klanten uit bijvoorbeeld Japan vaker kiezen voor de leuke, kleurrijke modellen. Terwijl klanten uit Duitsland iets voorzichtiger zijn qua kleuren. Zij kiezen vaak voor de standaard kleuren, zoals grijs, wit en zwart. McAlson brengt ieder seizoen 60 nieuwe, kleurrijke boxers uit. Benieuwd waarom dit merk zo revolutionair is en hoe ze zijn ontstaan? Lees dan snel verder.

Wat maakt een McAlson boxer anders dan ander boxers?

Een boxer van McAlson is anders dan de meeste boxers die je in je ondergoed la hebt liggen. Het merk heeft de boxer op verschillende punten veranderd en dit maakt de McAlson boxer zeer uniek. McAlson heeft de boxer op de volgende de punten aangepast:

  • De boxer heeft ondersteuning van de binnenkant. Dit zorgt voor een ultiem en mannelijk draagcomfort. Het merk heeft dit gerealiseerd door 100% onzichtbare katoen ondersteuning in de boxer aan te brengen.
  • De boxer heeft een Amerikaanse pasvorm. Door het gebruik van de Amerikaanse snit is comfort zeer hoog. McAlson doet dit door aan de achterkant een derde stuk stof te plaatsen. Door het derde stuk stof blijft de boxer goed zitten en komt het overtollige stof niet op plekken waar je liever geen stof hebt zitten
  • Gemaakt in Europa. Een boxer van McAlson is gemaakt van de beste stoffen. De stoffen die het merk gebruikt zijn zacht, ademend en gefabriceerd met 100% katoen. Er wordt geen gebruik gemaakt van stretch.
  • Een gigantisch aanbod. McAlson biedt een zeer grote collectie boxershorts aan. Elk seizoen maakt McAlson 60 nieuwe ontwerpen + nog eens 20 evergreens. Zo ziet er voor iedere man elk seizoen wel een geschikte boxer bij. Hoe is het merk ontstaan?

Het merk is in handen van een Belgische familie

 Het merk is ruim 20 jaar geleden opgericht door Pierre Deren. Pierre zijn ouders hadden vroeger een textielbedrijf. Van kinds af aan liep hij al rond in het bedrijf van zijn ouders. Pierre merkte ruim 20 jaar geleden dat er behoefte was aan een comfortabel herenondergoed met leuke ontwerpen. Zo gezegd, zo gedaan. Het merk is begonnen met het maken van acht boxers. De eerste collectie was direct een succes. Nu 20 jaar later wordt het bedrijf nog steeds gerund door Pierre. Tegenwoordig is ook de tweede generatie binnen het bedrijf actief. En de derde generatie wordt al klaargestoomd, zodat ook zij in het bedrijf kunnen stappen.

McAlson zegt zelf dat je de boxers een keer moet proberen. Pas dan geniet je van het ultieme comfort van een boxershort. McAlson benoemt het zelf als het beste van twee werelden. Ben je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in een McAlson boxer? Kijk dan eens op overhemden.com. De complete collectie van McAlson online.

Meer berichten