Afbeelding
Foto:

Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Almelo

Zakelijk

ALMELO - Van Dal mannenmode viert de start van het seizoen met een Waanzinnige Winkelweek van 27 maart tot en met 7 april. Geniet van een heerlijke kop koffie en een lekkere koek en ontdek de nieuwe zomermode. Extra leuk: bij besteding vanaf 150 euro krijgen klanten een fles witte wijn of rosé ter waarde van 6,95 euro cadeau!

“Ken je ons al? Met ruim 70 jaar ervaring in de mannenmode, meer dan 35 winkels verspreid over heel Nederland en driemaal de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland is Van Dal mannenmode een begrip voor de man van nu!” In het najaar van 2023 opende Van Dal Almelo zijn deuren aan de Grotestraat 83. In de winkel kan kennisgemaakt worden met een uitgebreid aanbod van modieuze mannenmode, gave accessoires en nog veel meer. Gloednieuw: Mix & Match kostuums die voor elke gelegenheid geschikt zijn! Rintje Ritsma draagt al zes jaar de kleding als trotse ambassadeur.

Filiaalleider Jacqueline en haar collega’s staan altijd klaar om eenieder met warme koffie en persoonlijk modeadvies te ontvangen. Proef de vriendelijke sfeer in het prachtige pand waar de maatboog van M t/m 3XL spant. Wie in de buurt van Rijssen is, kan ook terecht aan de Haarstraat 27. Daar helpen Erik Jan en zijn collega’s iedere man aan de mooie mannenmode. Het zijn allebei stoere, mannelijke winkels met een nette visgraatvloer, industriële elementen en creatieve details.

Gezellig en altijd eerlijk

“In de winkels voel je een ontspannen sfeer en scoor je de nieuwe collectie van mooie merken als Bartlett, Marvelis, Casa Moda, Lerros en Berkelmans”, zo laat Van Dal mannenmode weten. Van Dal heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met overhemden al vanaf 54,99 euro. Natuurlijk zijn er ruime paskamers, een gezellige koffietafel en een klantentoilet aanwezig. “Zo kun je rustig winkelen om de nieuwe zomercollectie te ontdekken.” Tip: geregistreerde klanten krijgen altijd 10 procent korting op iedere aankoop, zijn op de hoogte van speciale acties en ontvangen de nieuwe folder in hun (digitale) brievenbus. Schrijf gratis in en kom snel eens langs tijdens de Waanzinnige Winkelweek!

Afbeelding
Op 'safari' met kinderen 13 minuten geleden
Een OpStap excursie naar De Doorbraak. (Foto: Clifton Buitink)
OpStap excursie naar de Doorbraak 4 uur geleden
Afbeelding
Actief Almelo pakt uit in de meivakantie 22 uur geleden
Afbeelding
Lezing over Marja van Elsberg gisteren
Afbeelding
Fontein Grotestraat gesloopt FOTO'S gisteren
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 12:17
Een werk van Elsa Snijder.
Kunstenaars tonen zich bij Open Ateliers 25 apr, 09:35
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 24 apr, 12:24