Valentijn-cadeaus in overvloed bij Shop in Shop XL op Woonboulevard Almelo.
Valentijn-cadeaus in overvloed bij Shop in Shop XL op Woonboulevard Almelo.

Valentijn-cadeaus bij Shop in Shop XL

Zakelijk

Valentijn-cadeautjes scoor je bij Shop in Shop XL op Woonboulevard Almelo.

Almelo - De dag van de ‘amore’ komt er weer aan! Misschien heb jij recentelijk vlinders in je buik of wil je je zielsmaatje met een leuk gebaar laten weten dat je van hem of haar houdt. Bij Shop in Shop XL op Woonboulevard Almelo vind je het! Kom voor 14 februari even langs en scoor wat leuks voor jouw Valentijn! Er is op dit moment ook een leuke Valentijn Win-Actie! Kijk even op de tijdlijn van Facebook Woonboulevard Almelo of Instagram woonboulevard-almelo, druk daar op het Valentijn-filmpje, doe mee en maak kans op 50 euro shoptegoed!

Een geslaagde Valentijnsdag begint met een mooi kaartje. Ben jij een stille aanbidder? Relaties worden geboren met een lief kaartje op Valentijnsdag! Wist je dat Shop in Shop XL ook een zeer uitgebreide kaartenafdeling heeft! De keuze is reuze en de kaarten zijn spotgoedkoop. Hartjes en glitters, grote kaarten en kleine kaarten, ‘name it’ en je vindt het hier.

Tegenover deze kaartenstore begeeft zich een knus winkeltje met lieve spreuken op houten voorwerpen. Denk aan een groot hart of een bord dat bijvoorbeeld opgehangen kan worden. Soms schieten woorden tekort en dan weergeeft een mooie spreuk of lieve zin precies datgene wat je bedoelt. Deze leuke spreukbordjes zie je ook vaak in een veranda of overkapping. Uiteraard speciaal om aan je geliefde te geven, maar ook ouders of grootouders mogen met Valentijnsdag in het zonnetje gezet worden!

Ga je voor gemak? Ga dan voor de kant en klare ingepakte verwenpakketjes. Grote snoepstaven voor de snoepkonten of hartjes waxinelichtjes met een leuke houder, mooie flessen wijn en nog veel meer. Achter in de Shop in Shop XL store vind je een afdeling met wanddecoratie. Je kunt voor je geliefde foto`s laten afdrukken op glas of canvas. Dit kan jouw familie- of babyfoto zijn of een mooie afbeelding die je ergens hebt gezien. Alles kan naar wens afgedrukt worden. Laat je adviseren naar de uitgebreide mogelijkheden. En of je nu kunsttulpen, potten, vazen sportieve kleding, stoere bekers, sieraden, speelgoed, geschenkartikelen of accessoires zoekt, bij Shop in Shop XL Store op Woonboulevard Almelo ben je aan het juiste adres. Wanneer je eenmaal in de Shop in Shop XL store bent vallen de overige artikelen natuurlijk ook in het oog. Misschien ben je op zoek naar huishoudelijke artikelen? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier te koop. A-merken en scherpe stuntartikelen. Denk aan pannensets, glazen, bestek, kopjes of koffiezetapparaten en nog veel meer.

Shop in Shop XL bevindt zich op de bovenverdieping van Woon & Slaap op Woonboulevard Almelo. Meerdere zelfstandige ondernemers vormen hier samen een Shop in Shop formule. Ze bieden je een divers aanbod, van een geschenk tot aan een compleet interieur. Ben je benieuwd geworden? Deze uitgebreide winkel is ook op zondagen geopend.

Afbeelding
Challenge 15 uur geleden
Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 16 uur geleden
Special TV bij RTV Oost!
Geniet van de Special TV Muziekshow op RTV Oost 17 uur geleden
Afbeelding
Almelose Faylinn Pattileamonia is Miss Beauty of Overijssel 2024 20 uur geleden
Afbeelding
Vermaak bij FUN-IE-FIT 3 mrt, 10:19
Afbeelding
Hubert van Mastrigt zet Almelo op de kaart 2 mrt, 10:16
Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia. Eigen foto.
Familieconcert in de Waterstaatskerk 1 mrt, 15:21
Afbeelding
Open dag Trein Hobby Club Almelo 1 mrt, 12:03