Andreas Gabalier staat bekend om zijn adembenemende shows.
Andreas Gabalier staat bekend om zijn adembenemende shows.

‘Concert van Andreas Gabalier wordt het feest van het jaar’

Uitgaan

Het Euregiofestival ‘SummerFeelings’ vindt dit jaar voor de derde keer plaats in Gronau en wel op vrijdag 30 augustus. Na de stergasten Mark Forster en Roland Kaiser in de eerdere edities is het nu de beurt aan een echte superster. Niemand minder dan Andreas Gabalier komt naar het Münsterland.

GRONAU - “Onder het motto ‘Hulapalu - Der Dirndl-Wahnsinn geht weiter’ belooft het het grootste openluchtfeest van het jaar in de hele regio te worden”, aldus de organisatie. Iedereen die ooit een concert van Andreas Gabalier heeft bezocht, weet hoe opzwepend, aanstekelijk en energiek zijn optredens zijn: niemand blijft stilstaan wanneer de Oostenrijkse popster zijn grote hits als ‘Hulapalu’ of ‘I sing a Liad für di’ ten gehore brengt. En ‘Amoi seg‘ma uns wieder’ laat zelden droge ogen achter. 

De Volks’Rock’n’Roller wordt al jaren over alle landsgrenzen heen geprezen vanwege de bijzondere, unieke sfeer en de adembenemende show. Talloze prijzen, miljoenen verkochte platen en uitverkochte zaal- en stadiontours zijn daar het bewijs van. Fans en volgers kijken dan ook uit naar zijn enige openluchtshow in 2024 in Noordrijn-Westfalen en West-Niedersachsen. Een cult-aftershowfeest rondt het cultfestival ‘SummerFeelings’ in Gronau af. 

De voorverkoop is al in volle gang. Ruim twee derde van de momenteel beschikbare tickets is al verkocht. Naast de reguliere tickets zijn er nu ook VIP-tickets verkrijgbaar. Iedereen die al een normaal ticket heeft en nu graag een upgrade naar de VIP-status wil, kan dit boeken op de website van de organisator. 

westfalen-events.de

Justin Hoogma in duel met Thomas Robinet  van Almere City. (Michael Bulder/NES Images)
Heracles moet het doen met een punt 4 minuten geleden
Afbeelding
Kinder- en Meidenclub bij Avedan 17 minuten geleden
Afbeelding
Challenge 16 uur geleden
Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 17 uur geleden
Special TV bij RTV Oost!
Geniet van de Special TV Muziekshow op RTV Oost 18 uur geleden
Afbeelding
Almelose Faylinn Pattileamonia is Miss Beauty of Overijssel 2024 21 uur geleden
Afbeelding
Vermaak bij FUN-IE-FIT 3 mrt, 10:19
Afbeelding
Hubert van Mastrigt zet Almelo op de kaart 2 mrt, 10:16