Plezier en sport komen samen bij Ruiten Drie. (Foto: Koos Visser)
Plezier en sport komen samen bij Ruiten Drie. (Foto: Koos Visser) (Foto: )

Doe mee aan Start2Bike bij Ruiten Drie

Almelo - ''De mountainbikes en andere fietsen waren bijna overal uitverkocht de afgelopen tijd, zo berichtten verschillende media. Maar nu je zo’n schitterende tweewieler hebt, wat doe je er mee? Wil je écht leren mountainbiken op een gezellige en sportieve manier? Grijp dan nu jouw kans met Start2Bike bij Ruiten Drie.'' 

Dat zijn de woorden van de Almelose toervereniging die op zondag 6 september begint aan een serie van vier lessen op alle zondagen in september. 

Er is een groep voor vrouwen en mannen, en een groep voor alleen vrouwen. ''Die laatste groep zit al bijna vol'', meldt instructeur Koos Visser. Hij vertelt ook alvast over wat er op het programma staat: “Bij onze lessen brengen we plezier en sport samen. Zo werk je bijna ongemerkt aan je conditie en leer je beginnende medefietsers kennen. Daarnaast nemen we je mee naar de mooiste routes in de regio én krijg je praktische tips over hoe je het beste kunt fietsen en onderhoud. Zo kun je na de lessen zelf veilig op pad en haal je meer plezier uit jouw nieuwe mountainbike.”
Ruiten Drie is voor racefietsers en mountainbikers die sportief en gezellig willen fietsen. De vereniging biedt aan vrouwen en mannen verschillende trainingen en activiteiten aan die zijn afgestemd op ieders niveau en ambitie.

Niet-leden kunnen een keer meefietsen. Zie www.ruitendrie.n

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden