Gezocht: vrijwilligers! (Foto: Huis van Katoen en Nu)
Gezocht: vrijwilligers! (Foto: Huis van Katoen en Nu) (Foto: )

Het 'leukste' huis van Almelo zoekt vrijwilligers

Huis van Katoen en Nu aan het Marktplein 35 is vanwege toenemende drukte en gezondheidsklachten van meerdere vrijwilligers op zoek naar gastvrouwen/heren en klussers.

Almelo - "Wat wij zoeken zijn dames en heren vanaf 45 jaar met enige kennis over Almelo die netjes zijn in taal en antwoord en goed ter been zijn'', zegt Gerard Hammink van Katoen en Nu. "Vind jij het leuk om bezoekers wegwijs te maken in ons “huis” en ze een kopje koffie aan te bieden, je weet van aanpakken en bent niet vies van een beetje schoonmaakwerk dan ben jij degene die wij zoeken. Je werkt met een gezellig team vrijwilligers en kunt je werktijden zelf bepalen door middel van een maandelijks rooster. Is de rol van gastvrouw/heer je op het lijf geschreven en wil jij ons team komen versterken neem dan contact met ons op.
Klussers zijn ook welkom. Hammink: "Ook zijn we op zoek naar mannen/vrouwen die het leuk vinden om iedere maandagmiddag te komen klussen. Ons klusteam zorgt ervoor dat de wisselende exposities er tip top bij komen te staan, ook zorgen ze voor de nodige verfbeurten en verrichten ze allerhande werkzaamheden."

Meer info: 0546-433561 (woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur) of gerard@vankatoenennu.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden