Christian Dol.
Christian Dol. (Foto: )

Interactief spel in het centrum

nieuw spel: 'ontsleuteld'

Almelo - Christian Dol heeft een interactief spel ontwikkeld dat in de binnenstad van Almelo gespeeld kan worden: 'Ontsleuteld'.
"Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Almelo'', meldt Dol. "Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever! Wij hebben een ontzettend leuk interactief spel ontwikkeld welke de komende periode te spelen is in het centrum van Almelo. We hebben hard gewerkt deze voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de groepsgrootte. Mensen kunnen zich individueel aanmelden maar nog gezelliger: ook samen met familie, vrienden of collega’s. De komende periode is Almelo het toneel van een groots opgezet interactief spel en jij kan meespelen!''

Ontsleuteld is volgens de makers 'een razend spannend interactief stadsspel welke op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt'. Dol: "Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes. Houd je telefoon overigens goed bij de hand, want er kan zomaar contact met je worden opgenomen. Trrrrring, trrrrrrring, je bent gezien! Ontsleuteld is niet zomaar een spel, maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continu in contact met de spionnen.'' Zie: www.ontsleuteld.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden