Bij De Molenhoek in Aadorp wordt weer getennist.
Bij De Molenhoek in Aadorp wordt weer getennist. (Foto: )

Tennistoernooi in Aadorp zoekt spelers

tennissen bij de molenhoek

Het tennistoernooi van de Aadorpse tennisvereniging ATV De Molenhoek heeft nog enkele plekken beschikbaar. Opgeven kan tot en met 8 augustus. Het toernooi is van 16 tot en met 23 augustus

Aadorp - Net als voorgaande jaren vindt ook in 2020 het tennistoernooi HLS Open plaats. Bij de Aadorpse tennisvereniging ATV De Molenhoek wordt van 16 tot en met 23 augustus een week lang getennist. Voorzitter Rob Grooters van De Molenhoek ziet er naar uit. “Het belooft weer een gezellige week te worden. Na de coronaperiode kijkt iedereen er weer naar uit om samen te tennissen en na afloop een drankje te nuttigen. Het is een open toernooi, dus zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.”

Het seniorentoernooi wordt van 16 tot en met 23 augustus gehouden en bestaat uit mix, herendubbel en damesdubbel van de niveaus 4, 5, 6, 7 en 8. Op vrijdagavond vindt de feestavond plaats. De kosten voor inschrijving bedragen 11 euro per persoon. Opgeven kan via www.toernooi.nl, met bondsnummer 2002190. De inschrijving sluit op 8 augustus.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden