Bij ATC Veenhorst is weer plek voor de allerkleinste tennissers. (Foto: Veenhorst)
Bij ATC Veenhorst is weer plek voor de allerkleinste tennissers. (Foto: Veenhorst) (Foto: )

Nieuwe groep Tenniskids blauw bij ATC Veenhorst

ATC Veenhorst start met een nieuwe groep Tenniskids blauw. De oude groep van 4- tot 6-jarigen is inmiddels doorgestroomd en er is weer plek voor een nieuwe groep.

Almelo - Marloes Neeskens van ATC Veenhorst is enthousiast. "Al op jonge leeftijd leren tennissen? Dat kan bij de grootste en leukste tennisclub van Almelo: ATC Veenhorst! Ons tennispark telt maar liefst negen tennisbanen en twee padelbanen. Vorig jaar begon de eerste groep kinderen in de leeftijd van vier tot zes jaar in de groep Tenniskids blauw. Inmiddels zijn zij doorgestroomd en is er weer plek voor een nieuwe groep voor de allerkleinsten."

Bij voldoende animo start er op woensdag van 14.45 tot 15.15 uur onder leiding van een gediplomeerde trainster een nieuwe lesgroep. In deze lessen wordt kennis gemaakt met de basis van het tennissen, zegt Marloes. "Met verschillende eenvoudige en speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden, waarbij plezier centraal staat. De oefeningen, zoals tik- en balspelletjes met en zonder racket, zijn volledig afgestemd op de leeftijd. Alle kinderen tot twaalf jaar mogen drie gratis lessen volgen."

ATC Veenhorst heeft ruim honderdtwintig jeugdleden in alle leeftijdsgroepen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden