Vestigingsmanager Meris Avdic.
Vestigingsmanager Meris Avdic.

Droomkeukens bij Keuken Kampioen

Algemeen

Op zoek naar een droomkeuken? Er is nu Fabrieks Sale bij Keuken Kampioen Almelo! 

Almelo - Is jouw keuken aan vervanging toe? Of droom je van een compleet nieuwe keuken-make-over in je huidige of nieuwe huis? Dan is Keuken Kampioen op Woonboulevard Almelo nu écht een bezoekje waard! Want hier profiteer je nu, naast alle scherpe aanbiedingen, ook van de Fabrieks Sale. Dit betekent, los van alle acties, nog eens 15 procent extra korting op jouw keuken-meubilair, met daarbij gratis montage en bezorging aan huis.

Vestigingsmanager Meris Avdic en zijn professionele team kunnen door middel van een 3D-tekening op maat je de verschillende mogelijkheden laten zien. Onder het genot van een kopje koffie worden alle wensen en de laatste trends met jou doorgenomen. Bovendien hoeft een nieuwe droomkeuken niet duur te zijn. Zo levert Keuken Kampioen complete keukens van A-merk kwaliteit tegen extra scherpe prijzen! Profiteer dus nu van alle extra scherpe aanbiedingen. De Fabrieks Sale bij Keuken Kampioen Almelo loopt tot 10 oktober aanstaande.

Het opdoen van keuken-inspiratie is waar iedere zoektocht naar een nieuwe keuken begint. Er valt namelijk ontzettend veel te ontdekken op het gebied van keukenstijlen, de opstelling, keukenkastjes, kleuren, materialen en keukenapparatuur. Dankzij de uiteenlopende mogelijkheden stel je makkelijk een keuken samen die aan al jouw wensen voldoet. Alvast zelf wat keukenideeën opdoen? Bekijk dan de vlog op facebook van Woonboulevard Almelo. Daar krijg je een kijkje in de ruim opgezette en net vernieuwde showroom van Keuken Kampioen Almelo op Woonboulevard Almelo.

Natuurlijke materialen zijn uniek. Omdat het uit de natuur komt, is ieder product echt uniek. Denk bij natuurlijke materialen aan graniet, marmer of massief hout. Elk materiaal heeft zijn eigen, unieke karakter en is goed te combineren met verschillende keukenstijlen. Je kunt natuurlijke materialen laten terugkomen in wat grotere elementen van de keuken, zoals bijvoorbeeld het aanrechtblad of de keukenkasten. Maar ook door natuurlijke materialen in de vorm van kleine stijlaccenten aan jouw keuken toe te voegen, zorg je met een kleine toevoeging al voor veel extra sfeer. De zwarte keuken combineert bovendien perfect met diverse kleuren en stijlen. Ga jij voor een compleet zwarte keuken? Of voeg je wat bijzondere gouden of koperen elementen toe? Wanneer je een compleet zwarte keuken te donker vindt dan kun je ook slechts een aantal zwarte elementen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een zwart keukeneiland of een zwart blad. Een aantal zwarte accenten toevoegen, zoals bijvoorbeeld de kraan of handgrepen, zorgen ook al voor een compleet andere uitstraling. Keuken Kampioen Almelo laat in de vernieuwde showroom graag de diverse mogelijkheden zien tijdens een inspirerend gesprek. Kom vrijblijvend langs bij Keuken Kampioen!

Digitale criminaliteit kost zowel mensen als organisaties jaarlijks veel geld. Gelukkig kunnen we ons goed wapenen tegen onder meer phishing en gijzelsoftware.
Actiedag tegen digitale criminaliteit 6 uur geleden
Afbeelding
Live concert band Greyman in Proeflokaal België 8 uur geleden
Stichting Viadere bestaat uit 16 basisscholen, waarvan 15 in Almelo en 1 in Wierden.
Aandacht voor Viadere 11 uur geleden
Afbeelding
Repair Café in het Noaberhoes goed bezocht 27 mrt, 12:24
Kunst Punt heeft een nieuwe expositie. (Foto: Hubert van Mastrigt)
Tiende expositie in het Kunst Punt Almelo met vier kunstenaars 26 mrt, 12:28
Afbeelding
Ritten met de locomotief op Woonboulevard 26 mrt, 09:43
ZGT scoort met een knuffelberenziekenhuis. (Foto: ZGT)
'Mijn beer is op zijn hoofd gevallen' 26 mrt, 08:30
Emil Hansson in actie in de KKD tegen Willem II. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Hansson en Roosken langer in shirt Heracles 25 mrt, 14:42