Foto:

Digitale beurs de Slinger

Almelo - De Slinger Almelo gaat een digitale Slingerbeurs opzetten. Dertig stichtingen en verenigingen hebben zich al aangemeld. "En 27 bedrijven hebben al enthousiast kenbaar gemaakt “handen, middelen of materialen” beschikbaar te willen stellen'', meldt het bestuur van De Slinger Almelo. "Doet uw bedrijf of stichting ook mee? Aanmelden als vrager of aanbieder kan via info@deslingeralmelo.nl. Binnenkort is het digitale platform online en worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld door het vrijwilligersteam van De Slinger Almelo. Uiteraard wordt u na aanmelding op de hoogte gehouden.''

Het bestuur van De Slinger Almelo had dit jaar een feestelijke tiende Slingerbeurs in het ROC-gebouw aan de Wierdensestraat te Almelo voor ogen. Deze kon uiteraard door corona-maatregelen geen doorgang krijgen. "Vandaar dat het bestuur heeft besloten hier digitaal vorm aan te geven. Dit, zodat alle mooie initiatieven door en voor Almelo toch plaats kunnen vinden. Juist nu in tijden waarin het misschien wel extra hard nodig blijkt te zijn'', aldus het Slinger-bestuur.

Het team en haar bestuur hoopt op deze manier een aantal mooie matches te realiseren en hierbij het Almelose vereniging-/ stichtingsleven waar nodig de helpende hand te reiken.

En de eerste match is middels bemiddeling al gesloten in 2020! Zo heeft de Voedselbank Almelo mooie bureaustoelen gekregen van SKO.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden