De Marne Vastgoed gaat in Almelo het bedrijfsverzamelgebouw De Turfkade bouwen. Impressie: De Marne
De Marne Vastgoed gaat in Almelo het bedrijfsverzamelgebouw De Turfkade bouwen. Impressie: De Marne (Foto: )

De Marne Vastgoed bouwt bedrijfsverzamelgebouw

Almelo - De Marne Vastgoed gaat het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw ‘De Turfkade’ realiseren aan de Slachthuiskade op het bedrijventerrein Turfkade Oost in Almelo.

De planning is om nog voor einde van dit jaar te starten met de bouw. Met de komst van dit bedrijfsverzamelgebouw krijgt de gemeente Almelo er een mooie voorziening bij voor de ondernemers in de gemeente, stelt De Marne Vastgoed. De Marne Vastgoed realiseert hier veertien bedrijfsruimten variërend van 50 tot 115 vierkante meter.

In Vriezenveen heeft De Marne Vastgoed al drie bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd. Vanuit die ontwikkeling werd de vraag vanuit Almelo bemerkt. Op de locatie aan de Slachthuiskade kan De Marne Vastgoed die vraag nu beantwoorden.

De bouw van het bedrijfsverzamelgebouw wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Van der Aa uit Tilligte onder toezicht van Pr8 Architecten uit Almelo. "De eerste kopers hebben reeds hun bedrijfsunits gekocht. En als vijftig procent van de ruimtes daadwerkelijk zijn verkocht of verhuurd, dan beginnen we met het bouwen van het bedrijfsverzamelgebouw….en dat percentage hebben we al bijna bereikt", aldus De Marne.

In het voorjaar van 2021 wordt het gebouw opgeleverd.

Info: info@boersenlem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden