BOXXR bouwt aan de Slachthuiskade in Almelo na de zomer nieuwe opslag- en werkboxen.
BOXXR bouwt aan de Slachthuiskade in Almelo na de zomer nieuwe opslag- en werkboxen. (Foto: )

BOXXR bouwt circa 30 nieuwe opslag- en werkboxen in Almelo

Aan de Slachthuiskade in Almelo bouwt BOXXR na de zomer tientallen boxen, die al op voorhand verkocht zijn.

Almelo - Eigenaar Bas van ‘t Hag: “Later dit jaar leveren we al deze boxen op aan de eigenaar, inclusief verlichting, elektriciteit en topkwaliteit sectionaaldeur. In deze eerste fase zijn nog wel enkele boxen beschikbaar voor huur, maar geïnteresseerden die een box willen kopen, zullen nog moeten wachten tot de tweede fase, waar nu de verkoop van is gestart.”

Lange lijst met belangstellenden

Dat die tweede fase nu al aan de orde is, is geen toeval, aldus mede-eigenaar Gijs Dijkers: “Omdat wij nog een lange lijst met belangstellenden hebben voor de locatie Almelo, hebben wij besloten om een tweede fase te ontwikkelen aan de Slachthuiskade.''

Er zullen wederom circa dertig boxen worden gerealiseerd, waarvan één algemene ruimte met toiletten en watervoorzieningen.

24 uur bewaking

Daarnaast blijkt het veiligheidsaspect een belangrijk argument om over te gaan tot koop of huur. ''Alle units zijn namelijk gelegen op een afgesloten en omheind terrein en worden 24 uur bewaakt door camera’s. Niemand kan ongezien het complex betreden.”

Beleggen tegen 8 procent rendement

Ook voor beleggers zijn de nieuwe boxen een zeer interessante belegging, vertelt Van ‘t Hag: “Van een bruto aanvangsrendement van circa 8 procent per jaar, dat met indexatie de komende jaren nog kan oplopen, worden beleggers absoluut blij. Al jarenlang laten boxen een stabiel waardeverloop zien in zowel economische goede als mindere tijden. De behoefte aan kleine ruimte voor opslag of werkruimte is in alle tijden aanwezig.”

Aangezien de heren zien dat er veel vraag naar hun concept is, geven zij bij aankoop van meerdere boxen een garantie in het eerste jaar op het rendement.

Interesse?

Meer informatie over de boxen en de start van de verkoop van fase 2 is te vinden op de website

www.boxxr.nl

bel met BOXXR op nummer 085-0605333.

'Niemand
kan ongezien het complex betreden'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden