Zwemmers zijn verplicht zich vooraf op te geven via www.veiligsporten.nu.
Zwemmers zijn verplicht zich vooraf op te geven via www.veiligsporten.nu. (Foto: )

Zomerrooster in Het Sportpark

Almelo – Vanaf nu geldt het nieuwe zomerrooster van zwembad Het Sportpark. In het rooster zijn meer momenten voor recreatief zwemmen in het buitenbad én banenzwemmen opgenomen. De coronaregels zijn versoepeld. Zo is er geen afstandsbeperking meer voor jeugd en jongeren tot 18 jaar en zijn de kleedkamers, toiletten en douches weer toegankelijk.

Recreatief zwemmen is tot en met 16 augustus dagelijks mogelijk van 10.00 tot 13.30 uur en van 14.00 tot 17.30 uur. Inmiddels zijn alle baden, de glijbaan en duikplank weer open. Per tijdsblok worden er maximaal 250 bezoekers worden toegelaten. Tijdens het recreatief zwemmen hoeven kinderen en jongeren geen afstand tot elkaar te houden. Voor 18+ geldt de 1,5 meter regel overal.

Door in de zoekbalk van activiteiten ‘Almelo’ in te voeren, tref je een overzicht van alle aangeboden activiteiten in Almelo, waaronder de activiteiten van zwembad Het Sportpark. De aanmelding betreft alleen een reservering, betaling is mogelijk via de webshop van Het Sportpark (www.sportbedrijfalmelo.nl) of per pin bij de betaalautomaat in de hal van het zwembad. Abonnementen en 10-badenkaarten zijn geldig.

Let op: zonder inschrijving vooraf heeft het geen zin om naar Het Sportpark te komen en vol = vol!

Voorwaarden

Om de voorwaarden van het RIVM en de overheid na te leven, zijn er regels opgesteld. De belangrijkste aandachtpunten zijn als volgt:

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden