Welkom bij het geheel vernieuwde Chinees Restaurant Lin Fa!
Welkom bij het geheel vernieuwde Chinees Restaurant Lin Fa! (Foto: )

Chinees Restaurant Lin Fa vertrouwd én vernieuwd

In najaar wordt menukaart aangepast

Almelo - Al in de begin jaren tachtig van de vorige eeuw waren Hans Leijdekker en naaste familie als horeca vakmensen de grondleggers van Lin Fa aan de Bornerbroeksestraat voor betaalbare, hoogwaardige gerechten uit de Chinese- en Indische keuken. Lin Fa werd een begrip.

Medio jaren negentig zette het echtpaar Chew het restaurant op traditionele wijze voort. Ondanks de opmars van wokconcepten en luxe Oriëntaalse restaurants in de regio, bleven klanten voor het afhalen van gerechten ook trouw aan het vriendelijke, hardwerkende stel.

Met de veranderende wereld van online bestellen, laten bezorgen en dat de jaren voor het echtpaar Chew ook gingen tellen, werd in 2019 besloten de bedrijfscultuur aan te passen. Alhoewel dochter Vivian als gastvrouw ervaring had in diverse horeca en haar man King de keukenwerkzaamheden prima verstaat, werd besloten bij de overname door dit jonge stel de vakkennis van beide ouders niet geheel verloren te laten gaan. Waar nodig springen ze nog met regelmaat bij (net als overige naaste familie), maar de nieuwe generatie opvolgers heeft inmiddels met een professionele visie met een aantal moderne aanpassingen een verdere stap gezet die de toekomst van dit taditionele (afhaal-) restaurant waarborgt.

Het team is uitgebreid, er is een overeenkomst met thuisbezorgd.nl en via sociale media, middels een Facebook pagina met Like & Win Acties plus een extra telefoonnummer voor optimale bereikbaarheid, geven de ambities goed weer.

Onlangs is er kleinschalig verbouwd en met nieuwe belettering, schilderwerk de zaak opgefrist. In najaar van 2020 zal de menukaart worden aangepast en het is nu al mogelijk voor de kleine beurs en éénpersoonshuishoudens kleinere porties te bestellen.Ook is er elke maand een wisselend voordelig maandmenu.

Chinees Restaurant Lin Fa
Bornerbroeksestraat 182 Almelo
Online menukaart en bezorgmogelijkheden:www.restaurantlinfa.nl
0546 - 81446106 - 48365859
Openingstijden: Maandag gesloten. Dinsdag t/m donderdag 16.00-21.30 uur. Vrijdag t/m zondag 12.00- 21.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden