De jury bestond uit Willem van Dooren, Evert Brouwer, Roel Dragt, Lily Altena en Martijn de Lange. Iedere deelnemer had de vrijheid om het thema ‘De Lente’ zelf in te vullen. Bij de toekenning van de prijzen was het toepassen van het thema doorslaggevend. De jury werd verrast met enkele tientallen inzendingen van prima kwaliteit.
De jury bestond uit Willem van Dooren, Evert Brouwer, Roel Dragt, Lily Altena en Martijn de Lange. Iedere deelnemer had de vrijheid om het thema ‘De Lente’ zelf in te vullen. Bij de toekenning van de prijzen was het toepassen van het thema doorslaggevend. De jury werd verrast met enkele tientallen inzendingen van prima kwaliteit. (Foto: )

Prijsuitreiking wedstrijd

ALMELO - Vrijdagmorgen 12 juni werden onder strikte RIVM-maatregelen bij Erve Pezie 12 prijzen uitgereikt aan de winnaars van de creatieve wedstrijd, die de COSBO heeft uitgeschreven voor alle ouderen in de gemeente Almelo. Men kon meedingen met een eigen foto, gedicht, kort verhaal of een ingekleurde mandala.

De prijswinnaars van de fotowedstrijd zijn: Marian Aretz met ‘een nest in de klimop’, ‘Lente’ van Andrea Postmus, ‘Ontluikend voorjaar in Almelo’ van Martin Beumer. De prijzen voor het schrijven van een gedicht gaan naar: Riet Karsch met het gedicht ‘Lente’, John Veldhuis met ‘Voorjaar’ en Kees Visser met het gedicht ‘Voorjaarsmuziek’. De prijzen voor het korte verhaal zijn gewonnen door Irene Luitsz met ‘Lente 2020’, Henk Kooy met ‘de Lente’ en Hannie Snel met de titel ‘Lente’. Bij het inkleuren van de mandala’s vielen mevrouw W.E. Botting-ten Cate, mevrouw I. Machielsen en Lies Bakker in de prijzen. De mandala’s, gedichten en foto’s worden o.a. opgenomen in het SeniorenJournaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden