Kom een kijkje nemen bij de Minibieb aan de Rondweg in Aadorp
Kom een kijkje nemen bij de Minibieb aan de Rondweg in Aadorp (Foto: )

Minibieb in Aadorp:de BuitenBoekenHoek

AADORP - Aadorp heeft een Minibieb! Hoera! Kom gezellig neuzen, lenen, ruilen en/of laat een boek achter. Het boekenstation staat aan de Rondweg, is 24/7 bereikbaar en aangesloten bij Minibieb en Kinderzwerfboeken.

Marlice Geerlink: ‘Sinds de eerste persconferentie van het Covid-19 virus staan er bij mij boeken aan straat. De bibliotheek is gesloten en mensen zijn meer aan de wandel. Dagelijks (bij mooi weer) zette ik de tafeltjes aan straat. Mensen werden nieuwsgierig, namens eens een boek mee of kwamen terug om te ruilen. Zo wilde ik de boeken ‘s avonds binnen halen en werd ik verrast met een vaasje lelietjes-van-dalen. Intussen hebben we een kastje op de kop weten te tikken. Het is nu altijd beschikbaar. Bij mooi weer zet ik het deurtje open. Als het nog dicht is schroom je niet het te openen om te neuzen.

Onder de dikke plataan staat boekenstation ‘De BuitenBoekenHoek’. Een plek waar iedereen boeken kan lenen, ruilen en/of achterlaten. Regelmatig plaats ik foto’s van de inhoud, maak ik een themaplank en plaats ik ander leesnieuws. Op instagram #BuitenBoekenHoek. Maar liefst 4 etages boeken, de bovenste twee voor volwassenen (romans, thrillers, etc.) de onderste 2 voor jeugd, kinderen en peuters.

Meer info:www.minibieb.nl Www.minibibliotheek.nl www.kinderzwerfboek.nl Alvast veel leesplezier!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden