Het team van Fixjeiphone is superblij met het keurmerk
Het team van Fixjeiphone is superblij met het keurmerk (Foto: )

Keurmerk voor FixjeiPhone

ALMELO - Nederlandse marktleider in do-it-yourself smartphone reparatie FixjeiPhone voldoet aan strenge kwaliteitseisen en krijgt nieuw Keurmerk Refurbished van Techniek Nederland. Hiermee is het Twentse bedrijf de eerste in het oosten van Nederland. ‘In onze missie vinden wij het belangrijk dat duurzame alternatieven op repareren, zoals refurbished iPhones net als onderdelen, aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen,’ aldus Ricardo Groothedde, mede-eigenaar FixjeiPhone.

Twee jaar garantie en controle op meer dan 50 punten zijn twee van de vele eisen waar een refurbished iPhone aan moet voldoen om onder het Keurmerk Refurbished verkocht te worden. Naast strenge kwaliteitseisen, die getoetst zijn door de TÜV, is FixjeiPhone door EDR Credit Services financieel solide verklaard.

Het keurmerk moet voorkomen dat de consument een kat in de zak koopt. In het verleden zijn door partijen veel lage kwaliteit iPhones doorverkocht. FixjeiPhone wil samen met dit Keurmerk Refurbished goedwerkende en cosmetisch correcte iPhones aanbieden waar de consument op kan vertrouwen.

De roots van FixjeiPhone liggen in Almelo en wil samen met 5 andere gerenommeerde refurbished iPhone aanbieders voor de rest van Nederland een voorbeeld zijn in deze snelgroeiende miljoenenmarkt. 

Vanaf 1 juni mag FixjeiPhone het keurmerk hanteren. ‘Het team is erg trots om dit keurmerk te mogen dragen,’ zegt Ricardo. ‘Ons testproces is vrijwel niet veranderd, het testproces die wij hanteerden voldeed al aan de hoogste kwaliteitseisen.’ 

www.fixjeiphone.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden