Foto:

DJ's draaien voor de horeca op de middenstip Heracles

ALMELO - Komend weekend zou Heracles Almelo de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen spelen. Voor zondag 14.30 uur stond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op het programma. Maar het is nu al wekenlang stil in het stadion. Daar komt vrijdagavond verandering in: dj’s uit Almelo en omgeving draaien dan voor de horeca in het station.
Ernesto Bleijenberg is een van de dj’s: “Door de sluiting zitten de horecazaken in Almelo tijdelijk zonder inkomsten. Wij willen niet stil zitten en willen graag de Almelose horeca een hart onder de riem steken. Mijn collega-dj Bram Weys kwam vervolgens met het idee om een avond in het stadion te draaien.”
Steun Horeca AlmeloDe avond begint om 19.00 uur en eindigt rond middernacht. Ernesto: 'Het wordt heel gaaf. We bouwen een podium op de middenstip en het stadion wordt volledig verlicht. Je kunt thuis met ons meekijken via steunhorecaalmelo.nl en daar kun je ook berichten achterlaten.'
Deze dj’s komen vrijdagavond voorbij op de livestream: Altijd Larstig en Rob Gasd’rop, Feestnation, Bram Weys, Wedamnz, Nick Raff, Marc Vano, BWESS, André & André, Feest DJ Jochem en DJ Ernesto. Ook de 13-jarige Jelmex uit Delden is van de partij, hij nam onlangs een single op met Emma uit The Voice. Dat liedje komt ongetwijfeld voorbij als hij aan het draaien is.
Waardebonnen kopenDe dj’s hebben de avond opgezet om de horecazaken in Almelo te steunen. Tijdens de avond (maar ook ervoor en erna0 kunnen waardebonnen worden gekocht voor de restaurants en kroegen in Almelo. Dat kan via de website helpdehoreca.nl.ALMELO (bron: in de buurt)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden