Mango Almelo biedt naast advies in december ook nog eens korting op scootmobielen en accessoires.
Mango Almelo biedt naast advies in december ook nog eens korting op scootmobielen en accessoires.

Mango Almelo brengt leuke dingen dichterbij deze zomer!

Algemeen

De mooiste tijd van het jaar breekt weer aan voor de buitenliefhebber! De zomer staat weer voor de deur met hopelijk veel mooie dagen om van de natuur en de gezelligheid te kunnen genieten. Wanneer je wat slechter ter been bent, kun je hier wel eens wat hulp bij gebruiken. Mango Almelo helpt graag met een passend hulpmiddel; van rollator tot scootmobiel.

ALMELO - Mango Almelo vierde in december afgelopen jaar het 10-jarig bestaan. Dankzij goed advies en ondersteuning - zowel voor als na een eventuele aanschaf - bouwden zij een vaste klantenkring op. Mango helpt graag om bij iedereen een passend hulpmiddel te vinden wat precies de juiste ondersteuning biedt voor alle avonturen. Mango Almelo brengt leuke dingen dichterbij!

Gebruikers hebben vaak specifieke wensen over hoe dit hulpmiddel gebruikt gaat worden. Zo is er voor iedereen een passend model te vinden; van een compacte, opvouwbare scootmobiel voor incidenteel gebruik of juist een comfortabele scootmobiel met een groter bereik voor de wat verdere tochten voor wie graag op pad gaat. Zo zijn er zelfs duo-scootmobielen, zodat samen een tocht gemaakt kan worden. Naast een bezoek aan de winkel is het eveneens mogelijk om aan huis een scootmobiel te testen met een proefrit.

Er zijn momenteel weer aantrekkelijke kortingen op diverse modellen. Een passend hulpmiddel hoeft wat dat betreft zeker niet duur te zijn. Mango Almelo verzorgt ook het onderhoud aan de scootmobielen in een eigen werkplaats. Zo bent u zeker van vele mooie kilometers, nu én in de toekomst.

Iedereen is welkom bij Mango Almelo, gevestigd aan de Einsteinstraat 8a. Men kan dan uitgebreid kennismaken met het brede assortiment hulpmiddelen én passend advies krijgen. Ook kan een vrijblijvende thuisdemonstratie met proefrit aangevraagd worden. Bel voor informatie met: 0546-453296 of kijk op de website van Mango Almelo: www.scootmobieltwente.nl

Advertorial

Digitale criminaliteit kost zowel mensen als organisaties jaarlijks veel geld. Gelukkig kunnen we ons goed wapenen tegen onder meer phishing en gijzelsoftware.
Actiedag tegen digitale criminaliteit 3 uur geleden
Afbeelding
Live concert band Greyman in Proeflokaal België 4 uur geleden
Stichting Viadere bestaat uit 16 basisscholen, waarvan 15 in Almelo en 1 in Wierden.
Aandacht voor Viadere 8 uur geleden
Afbeelding
Repair Café in het Noaberhoes goed bezocht 27 mrt, 12:24
Kunst Punt heeft een nieuwe expositie. (Foto: Hubert van Mastrigt)
Tiende expositie in het Kunst Punt Almelo met vier kunstenaars 26 mrt, 12:28
Afbeelding
Ritten met de locomotief op Woonboulevard 26 mrt, 09:43
ZGT scoort met een knuffelberenziekenhuis. (Foto: ZGT)
'Mijn beer is op zijn hoofd gevallen' 26 mrt, 08:30
Emil Hansson in actie in de KKD tegen Willem II. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Hansson en Roosken langer in shirt Heracles 25 mrt, 14:42