Zone.college houdt een voorlichtingsavond voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.
Zone.college houdt een voorlichtingsavond voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.

Voorlichtingsavond Zone.college 21 juni

Zone.college houdt op dinsdag 21 juni een voorlichtingsavond voor iedereen die binnenkort een opleiding of cursus wil volgen voor een baan in de groene, agrarische of food sector. Op deze avond zijn tussen 18.00 en 20.00 uur docenten en studieadviseurs aanwezig, die kunnen helpen bij het maken van een studiekeuze. 

Almelo - Op de locatie van Zone.college aan de Bornerbroeksestraat in Almelo wordt ook een presentatie gegeven over de VHG branche-opleiding.
Deze opleiding is voor aankomende hoveniers. “Wil je graag meer te weten komen over de mbo-opleidingen, branche-opleidingen en/of cursussen die na de zomer starten? Meld je dan aan via de website www.zone.college. De meeste mbo-opleidingen in Zwolle zijn ook in deeltijd (leren en werken) te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de opleidingen Paardenhouderij, Voeding & technologie, Tuin & landschap of Veehouderij’’, aldus Zone.college.

Zone.college is met 8 locaties, ruim 900 medewerkers en meer dan 7.000 leerlingen/studenten de grootste groene opleider van Oost-Nederland. In nauwe samenwerking met het bedrijfsleven biedt de organisatie praktijkgericht beroepsonderwijs voor vo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in de groene, agrarische of food sector.

Meer berichten