Festivaldirecteur Eric van Oosterbaan in Het Volkspark in Enschede waar het 9 juli allemaal staat te gebeuren.
Festivaldirecteur Eric van Oosterbaan in Het Volkspark in Enschede waar het 9 juli allemaal staat te gebeuren. Foto: The Place To Bibi

Binnenkort: In Het Volkspark festival

Algemeen

Het is bijna zover: In Het Volkspark festival in Enschede. Het nieuwe popfestival ‘In Het Volkspark’ in Enschede is er klaar voor. Op zaterdag 9 juli staan onder meer Chef’Special, Suzan & Freek, BLØF, Miss Montreal, Kris Kross Amsterdam, Jan Smit en Flemming op de drie podia van het festival. De laatste kaarten zijn inmiddels in de verkoop gegaan via www.inhetvolkspark.nl.

ENSCHEDE - ‘In Het Volkspark’ is een nieuw festival, in het oudste park van Enschede dat wordt georganiseerd door de organisatoren van festivals als Freshtival en Concert at SEA. Het Volkspark is om meerdere redenen bijzonder.
Ooit, in het hoogtij van de textielindustrie begonnen als landgoed, daarna aan de stad gegeven en verworden tot een park voor het volk. Als oudste volkspark van Nederland, gelegen in het hart van de stad Enschede, zal het haar naam eer aan doen.

Alle leeftijden

Het festival brengt pop- en feestliefhebbers van alle leeftijden samen in een gezellige sfeer, meerdere foodtrucks en een speciaal bierenpaviljoen en wijnbar. “Het is geweldig om het enthousiasme over ons nieuwe festival in Twente te zien. We staan dan ook helemaal klaar om er een geweldig evenement van te maken in Enschede op 9 juli”, aldus festivaldirecteur Eric van Oosterbaan van Absolutely Fresh. “We merken dat mensen echt weer zin hebben in een gezellige festivaldag met grote Nederlandse artiesten in een unieke setting als het Volkspark. Met dankbaarheid, trots en vol energie gaan we er een topdag van maken.”


Op het In Het Volkspark festival zijn drie podia te vinden met optredens van Chef’Special, Suzan & Freek, BLØF, Miss Montreal, Donnie, Kris Kross Amsterdam, FLEMMING, Jan Smit, Chipz, Barend & van Breukelen, Henk Dissel, Robbá Rovega, Fokke Simons, Harry More, Michel Ark, Dansado & De Feestmeester. De laatste kaarten zijn voor 50 euro inclusief servicekosten verkrijgbaar via

www.inhetvolkspark.nl


Deze krant mag driemaal twee festivalkaarten weggeven voor het In Het Volkspark festival van zaterdag 9 juli. Stuur jouw voornaam, achternaam en e-mailadres naar lezersactie@dwfmedia.nl met een goede reden waarom jij de tickets voor het In Het Volkspark festival wil winnen.
Winnaars worden op vrijdag 17 juni geïnformeerd.

Tweedaagse workshop tekenen in het Krikkenhaar.
Rob Koenders geeft tweedaagse workshop 31 minuten geleden
Daniëlle Aman (links) en Marion Kassenberg.
Huiselijk kinderdagverblijf De Hommel open in Almelo 21 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 19 apr, 07:49
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt houdt een thema-avond over vakantiemogelijkheden 18 apr, 18:53
Schilderen in de Schöppe.
Schildersclub Janny Dekkers heeft plekje vrij 18 apr, 13:36
Afbeelding
Almelo Geschiedenis Quiz bij Feijn Lunchen & Lezen 18 apr, 09:47
De organisatie van het festival Vrienden van Almelo Live.
Eerste editie VVAL met vele koren 17 apr, 13:28
Repareren in de Hagedoorn. (Foto: Geert ten Tusscher)
Naaimachine uit WO II bij de Hagedoorn gerepareerd 17 apr, 07:30