Triade presteerde prima in Borne.

Succes voor turners en turnsters Triade Almelo

Algemeen

Almelo - De turners en turnsters van Triade hebben uitstekend gepresteerd op de finale van de gymnastiek- en turncompetitie van de regio Overijssel. Deze werd zaterdag in Borne gehouden. “Acht teams van Triade, verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën, stonden te stralen tijdens deze finalewedstrijd’’, zegt trainster Nadischa Korte. “Twee jaar lang was het door de coronamaatregelen niet mogelijk om turnwedstrijden te organiseren. Nu was het voor de jongens en meiden van Triade gelukkig eindelijk weer zover. De turn(st)ers stonden te schitteren op deze wedstrijden en hebben laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben.’’

Triade haalde drie keer het hoogste podium. “Drie teams wisten de titel Overijssels kampioen binnen te slepen. De meisjes 6-7 jaar turncompetitie uit Tubbergen, meisjes 6-7 jaar gymcompetitie uit Ootmarsum en jongens 10-12 jaar gymcompetitie met turners uit Tubbergen, Mariaparochie en Ootmarsum gingen met een gouden medaille en de beker behorende bij het kampioenschap naar huis.’’

Het team meisjes 10-12 jaar gymcompetitie Tubbergen/Almelo eindigde op een tweede plaats. In de categorie 8-9 jaar werd het team uit Almelo derde. De meisjes 13 jaar en ouder turncompetitie haalden brons. Team 6-7 jaar gymcompetitie werd vierde.

Daniëlle Aman (links) en Marion Kassenberg.
Huiselijk kinderdagverblijf De Hommel open in Almelo 17 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 23 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt houdt een thema-avond over vakantiemogelijkheden 18 apr, 18:53