Foto:

In the Sportlight

Door Miranda Molendijk namens Sportbedrijf Almelo

Lente in Twente, de zon schijnt volop, de temperatuur stijgt en de dagen worden langer. Dat nodigt uit om naar buiten te gaan en in beweging te komen. Wat een verademing dat de coronaregels inmiddels opgeheven zijn en er weer van alles georganiseerd kan worden. We mogen weer samen genieten van allerlei activiteiten. Ben jij de 50 gepasseerd en wil je graag in beweging komen en nieuwe sociale contacten opdoen? Dan heb ik mooi nieuws. In de week van 16 tot en met 20 mei organiseert het Sportbedrijf Almelo met diverse verenigingen voor Almelose inwoners de vitaliteitsweek voor ouderen.
Zo kun je de hele week bij de verenigingen gezellig en laagdrempelig kennismaken met diverse sporten zoals: samen bewegen in het water, klootschieten, dammen, koersbal, bowls, oldstars voetbal, tennis of volleybal en nog veel meer. Deelname is gratis en je kunt op deze manier diverse beweegvormen tijdens de reguliere lessen proberen. Hierbij is niet prestatie maar vooral samen bewegen de insteek. Interesse? Schrijf je dan in via bewegen@sportbedrijfalmelo.nl of neem telefonisch contact op met Ruben Wassink via 06-40388483.

Vrijdag 20 mei zijn er diverse clinics tijdens de Veenelanden Noabers sport- en beweegdag. Je kunt kennismaken met veldtrimmen/wandelen, golf, tennis en walking voetbal. De sportieve dag start om 10:00 uur en wordt afgesloten om 15:00 uur.
Neem sportieve kleding, schoenen en een flesje water mee en voor een lunch wordt gezorgd. Interesse? Meld je dan aan via: noabers@golfinalmelo.nl of tel 06-51576930. Kosten € 2,50 per deelnemer.

Voor wandelaars die graag wat meer over de historie van Bornerbroek en omgeving willen ontdekken organiseert Henk Passies dinsdag 24 mei de tweede beleefwandeling. Laat je verassen en geniet van mooie verhalen en bijzondere locaties op de route. Je kunt kiezen voor een wandeling van 5 of 10 kilometer.
Meer informatie tref je aan op: www.fitmetpassie.nl. of bel 06-83965445. Enthousiast geworden? Kom in actie want in Almelo is altijd wat leuks te doen.

Column In the Sportlight

Meer berichten