<p>Stefan Schipper fotografeerde BN'ers in een bijzondere setting.&nbsp;</p>

Stefan Schipper fotografeerde BN'ers in een bijzondere setting. 

(Foto:)

Expositie Stefan Schipper: ‘Behind The Mask’

In het Huis van Katoen en Nu start op zaterdag 14 mei een speciale tentoonstelling. Onder de titel ‘Behind The Mask’ exposeert fotograaf Stefan Schipper uit Vriezenveen bijzonder creatieve foto’s van zijn hand. Ook presenteert hij zijn nieuwe boek: ‘Against the Grain’. 

Almelo - Stefan Schipper fotografeerde allemaal Bekende Nederlanders die geschminkt werden in verschillende intrigerende karakters. “Je moet soms wel twee keerkijken - of vaker - om te zien wie er op de foto de toeschouwer aankijkt, uitdaagt of zelfs afschrikt. De modellen zijn allemaal geschminkt door professionele visagiste Tamara Sauer. Alle foto’s zijn gemaakt op locatie en later bewerkt via Photoshop’’, aldus Katoen en Nu. “De portretfoto’s zijn geprint op witte dibond in formaat 70 x70 centimeter.’’
Stefan Schipper is Nederlands meest onderscheiden fotograaf. In zijn prijzenkast prijkt onder andere drie keer te ‘Best Photo of the Year’, hij won vier keer de ‘Gouden Camera’ en drie keer de ‘European Kodak Gold Award’. De expositie ‘Behind the Mask’ is te zien in het Huis van Katoen en Nu aan het Markplein 35. De expositie is te bezichtigen op woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur van 14 mei tot en met 26 juni.

Meer berichten