<p>Henk Passies begint een wandelgroep in Almelo.</p>

Henk Passies begint een wandelgroep in Almelo.

(Foto: )

Nieuwe wandelgroep Henk Passies in Almelo

Almelo - Op dinsdag 26 april start Henk Passies een nieuwe wandelgroep in Almelo. Wekelijks wordt er elke dinsdagochtend gewandeld om 11.00 uur vanuit het Natuurhus, Hagenborgh 4.
Henk Passies is met succes wandelgroepen in Borne en Hengelo gestart en begint nu ook in Almelo. Henk is gediplomeerd wandeltrainer en runt het sport- en beweegbedrijf ‘Fit met Passie’.
Vorig jaar heeft hij samen met Sportbedrijf Almelo de Beweegwandeling georganiseerd. “Iedereen weet wel dat bewegen goed is voor je gezondheid. Iedereen wil ook wel meer bewegen. Het begin is altijd heel erg lastig. En het volhouden is nog lastiger. Wil je ook graag meer bewegen? Kom dan wandelen met de nieuwe wandelgroep in Almelo. Het wandelen duurt ongeveer één uur. Iedereen kan meedoen. Het tempo doet er niet toe. Het gaat vooral om lekker bewegen in de buitenlucht en om gezelligheid. Bij voldoende belangstelling zal er later om 9.00 uur een wandeling van 1,5 uur gestart worden.’’
Henk geeft ook tips voor een juiste wandelhouding en looptechniek. Daarnaast worden er onderweg wat korte oefeningen gedaan. Na afloop is er koffie in het Natuurhus. Kosten 16.50 euro per maand. (info@fitmetpassie.nl, fitmetpassie.nl).

Meer berichten