Wil jij naar deze prachtige voorstelling in het Theaterhotel? Doe dan mee aan de winactie
Wil jij naar deze prachtige voorstelling in het Theaterhotel? Doe dan mee aan de winactie (Foto: )

Win gratis kaarten voor Doornroosje de Musical

Wil jij hier graag naar toe? Het Almelo's Weekblad mag i.s.m. Van Hoorne Entertainment 2x 2 vrijkaarten verloten. Meedoen? Mail dan naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. Doornroosje voor 4 maart en maak kans! Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Win gratis kaarten

de redactie

Kom verkleed en neem deel aan de wedstrijd

de redactie

ALMELO - Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, die jaarlijks bezocht worden door meer dan 120.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw leven in. Op zondag 15 maart is de adembenemende, feeërieke familievoorstelling te zien in Theaterhotel Almelo.

Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders. In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken. Ook zij keren natuurlijk terug in deze sprookjesvoorstelling voor de dagelijkse portie lachen, gieren, brullen!

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Sprookjesverkleedwedstrijd!

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Meet & Greet

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty in de foyer van het theater. Zondag 15 maart om 14.00 uur, bij Theaterhotel Almelo, Schouwburgplein 1. Reserveringen: www.theaterhotel.nl of via 0546-803000.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden