Afbeelding

Wat zijn jouw basics?

Algemeen

Iedereen heeft een aantal kledingstukken in de kast of zou dat moeten hebben, die onmisbaar zijn. Het zijn de zogenaamde basics, kleding die niet onderhevig is aan de modetrends, en seizoen na seizoen gedragen kunnen worden. Echte basics zijn bijvoorbeeld het witte en zwarte T-shirt, een wit overhemd of blouse, goed passende jeans en bijvoorbeeld een zwarte broek of rok. Zowel mannen als vrouwen doen er verder goed aan om ook een colbertje of blazer in de kast te hebben hangen. Kenmerkend voor de basics is toch wel de eenvoud ervan, vaak effen van kleur en weinig of geen tierelantijntjes. 

Een goede basisgarderobe maakt dat het ook heel makkelijk wordt om met de modetrends mee te gaan. Is bijvoorbeeld okergeel de trend, dan ben je al helemaal hip door een okergele blouse te combineren met jeans of bijvoorbeeld de zwarte rok. Vraagt de gelegenheid om iets minder casual kleding, dan trek je ook de blazer erbij aan.  Als de gebreide vesten in zijn, dan kan deze met een T-shirt en broek gecombineerd worden tot een modieuze outfit.  

Saai hoeven de basics absoluut niet te zijn. Goede T-shirts in verschillende kleuren, die misschien niet direct in de mode zijn, maar jou fantastisch staan, zijn gewoon musthaves. Door te combineren met accessoires ziet niemand dat je alweer je favoriete shirt draagt.  

Neem dus vooral eens de tijd om kritisch naar de kledingkast te kijken en ontdek wat je aan basics hebt. Ontbreekt er iets? Je vindt het vast bij Sans-online. Zij bieden je volop keuze in basics. Sta jezelf toe om te investeren in een goede basis, kies voor een wat betere kwaliteit ook al is dat misschien in aanschaf net wat duurder. Het loont zich.  

Om jarenlang plezier te hebben van kledingstukken is het wassen en drogen volgens het waslabel wel noodzakelijk. Kleuren en vorm blijven er beter door behouden.  

Digitale criminaliteit kost zowel mensen als organisaties jaarlijks veel geld. Gelukkig kunnen we ons goed wapenen tegen onder meer phishing en gijzelsoftware.
Actiedag tegen digitale criminaliteit 5 uur geleden
Afbeelding
Live concert band Greyman in Proeflokaal België 6 uur geleden
Stichting Viadere bestaat uit 16 basisscholen, waarvan 15 in Almelo en 1 in Wierden.
Aandacht voor Viadere 10 uur geleden
Afbeelding
Repair Café in het Noaberhoes goed bezocht 27 mrt, 12:24
Kunst Punt heeft een nieuwe expositie. (Foto: Hubert van Mastrigt)
Tiende expositie in het Kunst Punt Almelo met vier kunstenaars 26 mrt, 12:28
Afbeelding
Ritten met de locomotief op Woonboulevard 26 mrt, 09:43
ZGT scoort met een knuffelberenziekenhuis. (Foto: ZGT)
'Mijn beer is op zijn hoofd gevallen' 26 mrt, 08:30
Emil Hansson in actie in de KKD tegen Willem II. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Hansson en Roosken langer in shirt Heracles 25 mrt, 14:42