Het echtpaar Otten werd gehuldigd voor de vele verdiensten die zij verrichten voor de St. Stephanuskerk
Het echtpaar Otten werd gehuldigd voor de vele verdiensten die zij verrichten voor de St. Stephanuskerk (Foto: )

Willibrordpenning voor echtpaar Otten

BORNERBROEK - Op zondagmorgen 9 februari heeft het echtpaar Henk en Regien Otten uit handen van pastor Gerard Legtenberg in de St. Stephanuskerk te Bornerbroek de Willibrord penning uitgereikt gekregen voor de vele verdiensten die dit echtpaar al vele jaren en nog steeds voor de parochie doet.

Regien is jarenlang lid van de pastoraatgroep met daarin speciale contacten met de St. Stephanusschool ten aanzien van cathegese, eerste communie en vormsel. Ze is lectrice bij gewone vieringen maar ook bij de woord- en communievieringen. Ook is ze lid van de avondwakegroep. Henk is sinds 1992 lid van het dames- en herenkoor alsmede bibliothecaris. Ook is hij de contactpersoon voor vieringen voor overledenen, Verder doet hij vele hand- en spandiensten zoals werkzaamheden op het kerkhof, bij begrafenissen, opbouwen en afbreken van de kerststal, te veel om alles te benoemen.

Complot

Regien zat in het complot om de familie die buiten Bornerbroek woont naar de kerk te krijgen voor de huldiging van haar man Henk, zonder te weten dat zij zelf ook gehuldigd werd. De verrassing was voor haar dan ook erg groot toe zij ook naar voren werd geroepen om de Willibrordpenning in ontvangst te nemen. Na afloop van de viering mochten zij de felicitaties in ontvangst nemen. Het parochiebestuur is dan ook van mening dat dit echtpaar terecht is gehuldigd en hoopt dan ook dat ze nog vele jaren op deze vrijwilligers mogen rekenen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden