ODIN was blij met het kampioenschap jazzdans.
ODIN was blij met het kampioenschap jazzdans.

Bruisende IISPA bij kampioenschap jazzdans

Algemeen

Na een jaar van afwezigheid door corona was het op zaterdag 12 maart tijd voor de zevende editie van de Oost-Nederlandse Kampioenschappen jazzdans. Meer dan 700 dansers en danseressen hebben deze dag hun wedstrijddans aan de jury laten zien. 

Almelo - Dat ook het publiek weer had uitgekeken naar een echte wedstrijd was te zien aan de drukte op de tribune. Over de dag verspreid kwamen meer dan 1000 mensen kijken. De werkgroep ONK, die in samenwerking met gastvereniging ODIN ‘92 deze wedstrijd organiseerde, kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde, gezellige en sportieve dag, zo meldt Jolise ‘t Mannetje van ODIN. “In verschillende categorieën zijn aan het eind van de ochtend en eind van de middag prijzen uitgereikt. De winnende groepen mogen zich een jaar lang Oost-Nederlands Kampioen noemen. Namens gastvereniging ODIN ‘92 namen alle selectiegroepen deel aan deze wedstrijd, met mooie resultaten. De D9 werd zesde, de D13 vijfde, de C13 vierde, de C16 zesde, de B16 derde, de C19 tweede, de B19 derde en als klap op de vuurpijl mocht de C20 het hoogste podium betreden; zij werden eerste in hun categorie en zijn daarmee kampioen!’’ ‘s Avonds dansten de jongere recreatiegroepen.

Pedro Swier (Algemeen Directeur Vredehof), coördinator Elise Meenderink, voorzitter Marijke van Heeswijk, de cursisten van Hospice Leendert Vriel Almelo en de trainer Ronald Alferink van Nu-z11.
Hospice ontvangt donatie van Vredehof Donatiefonds 21 uur geleden
Afbeelding
'Almelose haven is van levensbelang' 2 mei, 15:46
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Rondstruinen op Woonboulevard 2 mei, 12:29
Afbeelding
Almelo herdenkt en viert vrijheid op 4 en 5 mei 2 mei, 09:48
Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 1 mei, 12:33
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 1 mei, 08:39
ALMELO (NED): WIELRENNEN: 27 APRIL
Foto gemaakt tijdens de Koningsdag Ronde van Almelo
Emiel Jansman wint Koningsdagronde Almelo 30 apr, 14:45
Afbeelding
Vele activiteiten bij Actief Almelo 30 apr, 12:19